Asiakkaidemme kokemuksia

Asiakkaidemme palautetta Uudet Kotisivut kotisivupalvelusta

Kiitos Uudet Kotisivut! Sivut ovat hienosti onnistuneet ja mitä voin suositella on erityisesti palvelu! Yritys jousti upeasti aikataulussa ja saimme kaiken ajoissa valmiiksi. Kiitos asiapalvelulle kaikesta avusta ohjelmiston käytössä!
Mia Tarkiainen
Saaren Kiinteistövälitys
Uudetkotisivut.fi on tehnyt laadukasta työtä kotisivujeni kehityksen avuksi. Asiakaspalvelu toimii hyvin, apua saa nopeasti ja ongelmat ratkotaan. Verkkosivut toteutetaan ammattimaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja asiakas saa itse muokata sivuja toteutuksen jälkeen. Uudetkotisivut.fi tarjoaa mielipiteitä ja arvokasta kritiikkiä sivujen suunnittelua varten. Hinta-laatusuhde on myös kohdillaan, sillä monet muut kotisivupalvelut laskuttavat ihan liikaa. Suosittelen tätä palvelua kaikille, joilla ei ole liikaa omaa aikaa perehtyä koodaukseen tai ylipäänsä verkkosivujen toteutukseen. Suosittelen palvelua myös niille, jotka haluavat kehittää omia verkkosivujen suunnittelu-taitojaan eteenpäin, sillä itse olen oppinut reilun kolmen vuoden aikana todella paljon.
Matti Carter
Pianotunnit Tampere
Tilasin yritykselleni kotisivut parantaakseni näkyvyyttä. Hommat meni alusta alkaen kanssanne todella hienosti. Sain hyviä ohjeita ja neuvoja, kun suunnittelin teksti- ja kuvapuolta tuleville sivuilleni. Nyt kotisivut rokkaa hyvin! Kiitos vielä ja mukavaa kesän odotusta!
Mikko Räisänen
Rakennus M. Räisänen
Olen Uudet Kotisivut palvelun toteuttamiin nettisivuihin todella tyytyväinen. Minulla oli alunperin hahmotelma millaiset nettisivut haluaisin, mutta päätin kuitenkin antaa vapaammat kädet nettisivujen toteuttamiseen ja voin sanoa, että se todellakin kannatti. Sain paljon hienommat nettisivut, kuin olin kuvitellut!
Tomi Kuikka
Kymen katemaalaus
Sain upeat, tyylikkäät kotisivut villakoirakennelilleni! Suunnittelu sujui hyvässä yhteistyössä ja kaikki toiveeni kuultiin. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Suosittelen Uudet Kotisivut yritystä lämpimästi, jos haluat upeat kotisivut!
Annukka Leutonen
Virtuoso`s Poodles
Mielestäni suunnittelu kotisivuista ja logosta oli todella hyvin tehty. Toteutuksessa huomioitiin asiakkaan näkemystä ja visioita. Yhteistyö oli varsinkin Uusien Kotisivujen puolesta todella hyvää ja kärsivällistä. Tulen käyttämään palvelujanne jatkossakin ja suosittelen yrityksenne palveluja muillekin!
Kari Kivekäs
Supcon Oy
Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kaikki kohdat mitä toivoimme huomioitiin ja ajatus Brändistämme pysyi hyvin tallessa. Kotisivumme selkenivät ja helpottuivat huomattavasti. Olemme positiivisesti yllättyneitä miten nopealla aikataululla sivut saatiin tehtyä ja että homma kävi näin helposti!
Leena Nuolioja
Ravintola Rouhe
Palvelu oli nopeaa ja henkilökohtaista. Minuun oltiin puhelimitse yhteydessä, jossa oli helpompi kertoa omista toiveista kotisivuille. Edulliseen hintaan, kotisivujen laatuun ja palveluun olen erittäin tyytyväinen. Olen suositellut yritystänne jo muillekin!
Ville Merinen
Psykoterapiapalvelu Ville Merinen
Olen erittäin tyytyväinen palvelun nopeuteen ja muutosehdotusten huomioimiseen. Muutokset tehtiin heti ja onnistuneesti toiveeni mukaan. Ennen kaikkea logosuunnittelu heti kerrasta onnstui tyylini ja toiveideni mukaisesti.
Nina
NickyAnd
Olemme todella tyytyväisiä palveluunne. Sivujen suunnittelu sujui nopeasti ja lopputulos oli juuri sellainen kun olin päässäni hahmotellut. Palvelu oli asiantuntevaa ja maallikon ymmärrettävää. Hinta- laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Suosittelen lämpimästi!
Kirsi Kiuru
Kirsos Oy
Uudet Kotisivut palvelu todellakin pitää sen minkä lupaa. Teitte kotisivut alusta loppuun, välissä minun pieniä muutoksia kuunnellen ja heti ne toteuttaen. Toimintanne oli nopeaa ja esimerkillistä kaikin puolin. Hinta- laatusuhde on huippuluokkaa ja voin todellakin suositella teitä kaikille.
Ari Leino
AJL-Components Oy
Todella hyvää ammattimaista palvelua ja osaamista (sekä logo että kotisivut). Erinomainen ymmärrys asiakkaan tarpeista ja kyky toteuttaa ne juuri toivotulla tavalla.
Laura Laine
Konsulttiliike Laine Oy
Olemme Canform Oy:ssä erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Uudet Kotisivut toteutti ideamme asiantuntevasti ja hämmästyttävän nopeasti. Projektin aikana ei tullut yhtään negatiivista yllätystä ja lupaukset täyttyivät sekä osittain ylittyivät.
Jouni Antinaho
Canform Oy
Palvelu oli aivan ensiluokkaista ja nopeaa kaikissa nettisivujen tekemiseen liittyvissä asioissa. Lopputulokseen olin erittäin tyytyväinen. Tuki ei loppunut siihen kun tilattu palvelu oli toteutettu, sain nopeasti apua kaikkiin kysymyksiin myöhemminkin nettisivuihin liittyen. Aion siirtää myös muut yrityksen tietoliikennepalvelut tälle palveluntuottajalle. Hinta/laatusuhde on todella hyvä. Henkilökohtainen ja nopea asiakaspalvelu on tänä päivänä harvinaista herkkua. Suosittelen lämpimästi!
Milla Lehkonen
TMK-Palvelu Oy
Helppo ja kansantajuinen projekti saada pienyrittäjän omat sivut käyttöön mielestäni hyvään hintaan. Toimitin kuvat ja tiedot ja sain hyvät neuvot miten ylläpitää sivuja. Ja nyt vuosi sivujen toteutuksen jälkeen loistavaa ja ketterää palvelua kun piti tehdä pientä päivitystä kiireellä! Tykkään!
Mia Honkanen
Urheiluhieroja Mia
Palvelu toimi hienosti. Sivuista saatiin sellaiset jotka halusin, toiveet otettiin hienosti vastaan. Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Tämänhetkisellä kokemuksella voin lämpimästi suositella teidän palveluita muillekin. Kiitos hyvästä palvelusta!
Markus Määttä
Liikkuen luokkaretkelle
Kun päätimme lähteä uudistamaan vanhoja nettisivujamme ei ollut helppoa valita sellainen yritys joka ymmärtäisi miten tärkeää graafinen ilme sekä värikkäät nettisivut ovat meille. Saimme yrityksellemme näyttävät ja toimivat kotisivut! Asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti ja pyyntöihimme on vastattu nopeasti! Iso kiitos Essi ja Juha, tanssikoulumme sai avullanne upeat uudet kotisivut!
Anna Sillanpää
Stdio Move
Uudet Kotisivut on tehnyt kotisivumme ja auttaneet tarvittaessa ylläpidossa. Toteutus tehtiin sovitusti ja nopeasti. Ylläpito on ollut harvinaisen helppoa: tarvittaessa olemme saaneet selkokielisiä ohjeita ja muutostyöt ovat hoituneet todella helposti. Asiakkaalle puhutaan selvää suomea, ei atk:ta. Suosittelen.
Pekka Määttä
Finpremium Oy

Tilaa kotisivujen suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi uuden ulkoasun ilmaiseksi

Miltä uudet huippuunsa viritetyt kotisivusi voisivatkaan näyttää? Ota asiasta selvää ja tillaa ilmainen kotisivujen suunnittelu meiltä, se ei sido sinua mihinkään. Kerromme myös mielellämme lisää erinomaisista palveluistamme ja autamme yritystäsi kaikissa kotisivuasioissa vuoisen kokemuksella.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme

Palvelemme Arkisin 9:00 - 16:00
Osoite PL 8, 03101 Nummela

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja kuulet meistä pian!

Olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme