Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
owner

Laitetaanko nettisivut kesällä kuntoon?

Päivitettäisiinkö yrityksesi vanhat kotisivut tähän päivään vai laitetaanko Googlenäkyvyys ja sivuston latausnopeus kerralla kuntoon?

Ota rennosti rannalla, mökillä, kotisohvalla tai vaikka töissä ja me laitamme nettisivusi kondikseen sillä välin, kun sinä nautit kesästä ja auringonpaisteesta. 

Katso alta kaikki kesän tarjouksemme ja jos listasta ei löydy toivomaasi palvelua, ota yhteyttä niin räätälöidään sopiva paketti! Näillä huippuedullisilla hinnoilla nopeat syövät hitaat. Laita viestiä tai soita – sovitaan projekti ja laitetaan yrityksesi kotisivut kesällä kuntoon.

Kotisivujen toteutus 399€

Normaalihinta: 730€

Uudistamme yrityksesi vanhat kotisivut tähän päivään laittamalla designin ja teknisen puolen kuntoon takuulla Suomen edullisimpaan hintaan. Uusia kotisivuja on helppo käyttää ilman ja saat kattavan video-oppaan suomeksi selostettuna. Uusittu sivusto toimii luonnollisesti kaikilla laitteilla sujuvasti ja sivuston turvallisuudesta on huolehdittu viimeisen päälle. 

Hakukoneoptimointi vain 5€/vrk

Normaalihinta: 248/kk€

Nostamme yrityksesi kotisivut Googlen etusivulle ja sivustosi kävijämäärä kasvaa moninkertaiseksi. Maksat vain niistä päivistä kun yrityksesi linkki löytyy Googlen etusivulta, eli jos emme pysty tekemään yrityksellesi parempia tuloksia netissä – et maksa mitään. Kysy lisää ja kerromme miten homma toimii – teemme yrityksellesi hakukoneoptimointia, jossa et voi hävitä.

Jos haluat tuloksia heti, saat meiltä hakukoneoptimoinnin yhteydessä Google mainonnan ylläpidon vain 120€ /kk.

Nopeusoptimointi nyt vain 90€

Normaalihinta: 290€

Nyt saat kotisivujen latausnopeuden kuntoon edullisesti!

Latautuvatko kotisivusi hitaasti? Pahimmillaan menetät potentiaalisia asiakkaita ja sijoituksia Googlessa hitaan sivuston takia. Olemme kehittäneet täysin oman työkalun WordPress kotisivujen latausnopeuden parantamiseen, jolla pystymme tekemään nopeusoptimoinnin noin 4 kertaa aiempaa nopeammin.

Ajanvarauskalenteri vain 8,90€/kk

Normaalihinta: 19€/kk

Olemme toteuttaneet oman WordPress ajanvarauskalenterin, joka on 100% suomenkielinen ja integroitavissa kotisivuillesi hetkessä. Voit hallita kalenterin palveluja, varausaikoja, lomia ja lähes kaikkea juuri kuten haluat tai vaikka vastaanottaa verkkomaksuja suoraan ajanvarauksen yhteydessä! Tilaa nyt huippuedullinen ajanvarauskalenteri osaksi nettisivujasi ja anna asiakkaillesi mahdollisuus varata aika suoraan netistä.

WordPress ylläpito 15,90€/kk

Normaalihinta: 29€/kk

Ota meiltä WordPress ylläpito, pidämme hakkerit loitolla ja kotisivusi toimivat ilman ongelmia päivästä toiseen. Teemme päivitykset säännöllisesti taustalla, eikä homma vaadi sinulta muuta kuin tilauksen. Laskutamme palvelun kerran kuukaudessa tai miten haluat ja voit päättää palvelun koska tahansa ilman irtisanomisaikaa etkä sitoudu mihinkään. Soita tai laita viestiä ja kysy lisää!

Käsikirjoitettu ChatBot kotisivuillesi

ChatBot palvelee asiakkaitasi 24/7 ja saat enemmän liidejä. Saat meiltä valmiiksi käsikirjoitetun ChatBotin paikoilleen asennettuna kotisivuillesi ja botti on heti valjastettu palvelemaan asiakkaitasi kellon ympäri! ChatBot johdattelee potentiaaliset asiakkaasi kohti tavoitteita selvällä suomen kielellä ja voit muokata käsikirjoitusta aina tarvittaessa.

Jos haluat käsikirjoittaa ChatBotin tekstit itse, voit tilata botin suoraan tästä linkistä ja saat sen edullisemmin.

…lisäksi kaikki mitä netissä tarvitset takuulla edullisesti.

Uutiskirjeet 139€

Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäät yrityksesi ilmeeseen sopivat uutiskirjeet, jotka ovat yhteensopivia ilmaisen Mailchimp uutiskirjesovelluksen kanssa.

Sisällöntuotanto 190€

Kirjoitamme kotisivuillesi hakukoneoptimoidun tekstin, joka vakuuttaa asiakkaasi ja saat parempia sijoituksia Googlessa sekä enemmän yhteydenottoja.

Verkkokauppa 890€

Tyylikäs WooCommerce verkkokauppa, jolla myyt tuotteitasi 24/7. Voit lisätä verkkokauppaan helposti rajattomasti tuotteita ja halumasi toimitus- sekä maksutavat.

Olemme toteuttaneet jo yli 1000 kotisivuprojektia asiakkaillemme

Google arvostelujemme keskiarvo on 4.9 / 5

Kysy lisää ja pyydä maksuton kartoitus

Ota yhteyttä ja kysy miten voisimme olla avuksi. Teemme yrityksesi nykyisille kotisivuille maksuttoman kartoituksen ja ehdotamme parhaat ratkaisut, jonka jälkeen voit päättää aloitetaanko projekti.

Pistä tämä artikkeli jakoon...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mitä saisi olla?

Kotisivut yritykselle

Haluatko edullisesti yrityksesi näköiset kotisivut, joilla erotut kilpailijoistasi ja saat parempia tuloksia netissä?

Edulliset kotisivut kotisivukaupasta

Valitse kotisivut yrityksellesi sadoista vaihtoehdoista ja saat ne käyttövalmiina yhdessä arkipäivässä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää