Saisiko olla WordPress kotisivut yritykselle tyytyväisyystakuulla?

web-person
Kaikki eivät ole koodareita! WordPress kotisivujen käytön pitää mielestämme onnistua helposti jokaiselta aiemmasta kokemuksesta tai osaamisesta riippumatta.

Teemme yrityksellesi kotisivut, joita voit käyttää helposti ilman kokemusta tai koodaustaitoja. Tekstiä ja kuvia lisäät tai muutat hetkessä parilla hiiren klikkauksella, mutta voit tehdä myös paljon enemmän: muuttaa värejä, tyyliä, lisätä animaatioita, luoda uusia sivuja ja paljon muuta…

wrb-sm01

WordPress kotisivut muuttuvat mukanasi

Hyvistä WordPress kotisivuista on yrityksellesi iloa vuosiksi eteenpäin oikein tehtynä ja ne auttavat yritystäsi saavuttamaan vuosi vuodelta parempia tuloksia netissä. Se mikä sopii yhdelle yritykselle, ei välttämättä sovi kaikille. Kotisivujen tekemisessä ei ole yhtä oikeaa tapaa ja me tiedämme mikä sopii sinun yrityksellesi.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo satoja WordPress kotisivuja vuodesta 2014. Tunnemme WordPressin kuin omat taskumme ja osaamme valita juuri ne asiat kotisivuillesi joita oikeasti tarvitset ja saat enemmän hyötyä uusista kotisivuistasi saavuttaaksesi parempia tuloksia. 

Olemme todennäköisesti ensimmäinen kotisivuja tekevä yritys Suomessa, joka on tarjonnut asiakkailleen aidon ja rehellisen 100% tyytyväisyystakuun. Aloita uusi projekti ilman riskiä ja tehdään yhdessä yrityksellesi uudet kotisivut!

WORDPRESS KOTISIVUT YRITYKSELLE:
MITÄ LAITETAAN?

Jos me emme pysty vakuuttamaan sinua, toivottavasti asiakkaamme pystyvät

Kotisivujen toteutus "pähkinänkuoressa"

1. Ideointi
2. Suunnittelu
3. Toteutus
1. Ideointi

Ideointi

Määritetään kotisivujesi tavoitteet ja valitaan oikeat keinot ja ratkaisut tavoitteisiin pääsemiseksi. Tutustumme toimialaasi, kilpailijoihisi sekä kohderyhmääsi ja suunnittelemme kotisivut, jolla lyöt kilpailijasi verkossa.

2. Suunnittelu

Suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi yrityksesi näköisen ulkoasun ja käytännöllisen navigaation. Voit katsoa uutta ulkoasua netissä ja pääset kommentoimaan sitä, sekä esittämään mahdollisia muutostoiveita. Teemme muutoksia ilman rajoituksia, kunnes olet 100% tyytyväinen uuteen ilmeeseen.  

3. Toteutus

Toteutus

Toteutamme kotisivut toimimaan sujuvasti laitteesta riippumatta, jolloin asiointi kotisivuillasi on sujuvaa. Saat vielä täysin toimivat kotisivut nähtäväksesi ennen julkaisua ja opetamme sinut käyttämään sivustoasi. Hyväksyttyäsi uudet kotisivut, julkaisemme sivuston netissä kaikkien nähtäville ja optimoimme sivuston!

Muutamia töitämme

Kotisivujen hinta

Laske hinta-arvio kotisivuillesi

0

Mitä saisi olla kotisivuillesi?

Suunnittelemme kotisivuillesi tyylikkään ulkoasun ja toimivan arkkitehtuurin.

WordPress kotisivujen toteutus, optimointi, testaus ja julkaisu

Lisäämme WooCommerce verkkokaupan osaksi kotisivujasi ja voit myydä tuotteitasi suoraan kotisivuiltasi (valittavana vain kotisivutoteutuksen yhteydessä)

Kirjoita uutisia ja julkaise ajankohtaisia asioita suoraan kotisivuillasi.

Palvele asiakkaitasi heidän omalla äidinkielellään. Asennamme valitsemasi kielivalinnat uusille kotisivuillesi.

Asiakkaasi voivat varata helposti palveluajan kotisivuillesi integroidulla Bookly ajanvarauskalenterilla.

Kirjoitamme myyvät ja hakukoneille optimoidut tekstit puolestasi.

Valitse tarvitsemasi määrä sivuja kotisivuillesi.
Kotisivujesi hinta-arvio on:

0

+alv 24%

Pyydä tarjous kotisivuista

Saat meiltä uudet, tyylikkäät ja helppokäyttöiset kotisivut edullisesti. Pyydä tarjous kotisivuista alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.