Kotisivujen teko

Toteutamme mobiililaitteilla toimivat kotisivut yrityksellesi

Toteuttamamme kotisivut toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla ja niiden käyttäminen on helppoa ilman koodaustaitoja.

Toteutamme yrityksellesi laadukkaat ja ammattimaiset kotisivut, jotka toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla. Kotisivusi tehdään näkymään mahdollisimman hyvin hakukoneissa ja niiden käyttämisestä tehdään helppoa. Yrityksesi uudet kotisivusi on varustettu SSL-sertifikaatilla ja sivustolle on asennettu runsaasti erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia helpottamaan käyttöä ja parantamaan turvallisuutta.

Kotisivujesi muokkaaminen ja laajentaminen on helppoa ilman minkäänlaisia koodaustaitoja WordPress julkaisujärjestelmän sekä Elementor Pro sisältöeditorin avulla. Kotisivujen tekemisestä pyritään tekemään yritykselle mahdollisimman sujuva ja helppo prosessi, jolloin sinun aikasi säästyy omaan liiketoimintaasi.

Kotisivut yritykselle vaivattomasti

Olemme tehneet kotisivuprojektista yrityksille helpon

01

Tilaaminen

Tilaa ilmainen ulkoasun suunnittelu yrityksesi kotisivuille ilman sitoumuksia.

02

Ulkoasu

Saat ehdotuksen kotisivujesi ulkoasusta arvioitavaksi ja kommentoitavaksi.

03

Muutokset

Teemme toivomasi muutokset kotisivujesi ulkoasuun parissa päivässä viestistäsi.

04

Toteutus

Jos olet tyytyväinen sivuston uuteen ulkoasuun, toteutamme uudet kotisivut yrityksellesi.

Add Your Heading Text Here

Kotisivujen ominaisuudet

Kaikkiin toteuttamiimme kotisivuihin sisältyy runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia

Kaikkiin kotisivuihimme sisältyy runsaasti kotisivuillesi hyödyllisiä ominaisuuksia, jonka lisäksi voit laajentaa sivustoasi haluamillasi lisäominaisuuksilla toiveidesi mukaan. Kotisivuihisi sisältyvät ominaisuudet auttavat kotisivujasi löytymään tehokkaasti hakukoneista, tekemään sivuston käytöstä helppoa ja palvelemaan kotisivujesi kävijöitä paremmin.

WordPress kotisivuihimme on saatavilla tuhansia lisäosia ja me autamme sinua valitsemaan juuri ne lisäominaisuudet, joita tarvitset omilla kotisivuillasi. Lue lisää kotisivujen ominaisuuksista tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää.

Hinta

Mitä hyvät kotisivut maksavat?

Hyvää ei saa ilmaiseksi, mutta ei ammattimaisista ja tyylikkäistä kotisivuista kannata liikaa maksaa. Meiltä saat aina ensimmäiseksi nähtäväksesi ulkoasun uusista kotisivuistasi ilmaiseksi. Jos suunnittelelmamme ulkoasu ja osaamisemme ei sinua vakuuta, et maksa mitään. Kotisivujen toteutus räätälöidyn ulkoasun mukaiseksi maksaa meillä alkaen vain 350,00€ ja siihen rahaan saat uudet kotisivut avaimet käteen toimitettuna.

Kotisivujen ylläpito

Verkkotunnus, kotisivutila ja yrityksen sähköpostit

Yrityksesi kotisivut tarvitsevat toimiakseen myös kotisivutilan, jonne kotisivusi asennetaan ja siellä säilytetään mm. kotisivuillasi käytettäviä kuvia ja tekstejä. Kotisivutilalla on merkitystä myös kotisivujesi toimivuuden kannalta, jonka takia suosittelemme kotimaista webhotellia.

Kotisivuasiakkaanamme saat meiltä edullisesti luotettavan kotisivujen ylläpidon kotimaisessa palvelinympäristössä. Ylläpitoon sisältyy kotisivutilan lisäksi rajattomasti sähköpostiosoitteita yrityksesi verkkotunnuksella ja vapaavalintainen verkkotunnus vuodeksi veloituksetta.

Ylläpitopalveluumme sisältyy kaikki mitä tarvitset

  • Yrityksen sähköpostit
  • Varmuuskopiointi
  • Vapaavalintainen verkkotunnus
  • Roskapostisuodatin
  • Ilmainen SSL-sertifikaatti
  • paljon muuta...

Tilaa kotisivujen suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi uuden ulkoasun ilmaiseksi

Miltä uudet huippuunsa viritetyt kotisivusi voisivatkaan näyttää? Ota asiasta selvää ja tillaa ilmainen kotisivujen suunnittelu meiltä, se ei sido sinua mihinkään. Kerromme myös mielellämme lisää erinomaisista palveluistamme ja autamme yritystäsi kaikissa kotisivuasioissa vuoisen kokemuksella.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme

Palvelemme Arkisin 9:00 - 16:00
Osoite PL 8, 03101 Nummela

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja kuulet meistä pian!

Olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme