Laitetaanko logoa ja yritysilmettä edullisesti tyytyväisyystakuulla?

grp-banner
Älä ole kuin kaikki muut. Laitetaan yrityksellesi graafinen ilme, jolla erotut kilpailijoistasi!

Graafikkomme ylittävät odotuksesi ja saat yrityksesi tarinaan ja businekseen täydellisesti sopivan logon, yritysilmeen, käyntikortit tai vaikka kirjepohjat asiakirjoillesi. Kaikki tämä 100% tyytyväisyystakuulla.

Ykkösjuttu on tietää mitä sinä haluat ja mistä sinä pidät. Vanha sanonta ”makuasioista ei voi kiistellä” pitää hyvin paikkansa myös yrityksesi graafisen ilmeen suunnittelussa. Ei varmaan olisi mieltä, jos kaikki ajaisivat samanlaisella autolla tai pukeutuisivat samanlaisiin tuulipukuihin. Graafikollamme voi olla täysin päinvastainen ajatus omien mieltymystesi suhteen ja silloin todennäköisesti et voi sietää lopputulosta. Kun tiedämme mikä sinua miellyttää, lopputulos tulee olemaan erinomainen ja todennäköisesti ylittää odotuksesi. Kaikki mitä tarvitsemme, selviää yhdellä puhelinsoitolla ja sen jälkeen pallo on meillä. Muutaman päivän sisällä saat nähtäväksesi uuden upean graafisen ilmeen tai logosi.
grp-card
Älä ole samanlainen kuin kaikki muut. Laitetaan yrityksellesi graafinen ilme, jolla erotut kilpailijoistasi!

Graafikkomme ylittävät odotuksesi ja saat yrityksesi tarinaan ja businekseen täydellisesti sopivan logon, yritysilmeen, käyntikortit tai vaikka kirjepohjat asiakirjoillesi. Kaikki tämä 100% tyytyväisyystakuulla.

grp-card

Suunnitellaanko koko yritysilme kerralla vai osia siitä?

Yritysilme luo yrityksellesi identiteetin ja antaa yrityksellesi kasvot, jonka avulla herätät luottamusta asiakkaissasi ja parannat tunnettavuutta. Yritysilmeeseen sisältyy normaalisti kuvamateriaali, fontit, logo ja värit, mutta voit itse päättää mitä siihen haluat.

Saat yritysilmeesi avainelementit PDF tiedostolla, josta löydät kaiken tarvittavan. Logon toimitamme painovalmiissa tiedostomuodoissa ja voit käyttää logoa myös helposti esimerkiksi omissa asiakirjoissasi.

Graafisella suunnittelulla on 100% tyytyväisyystakuu ilman ennakkomaksuja.

MEILTÄ SAAT:

Jos me emme pysty vakuuttamaan sinua, toivottavasti asiakkaamme pystyvät

Teemme väsymättä hommia kunnes olet tyytyväinen

1. Ideoidaan
2. Työstetään
3. Valmista
1. Ideoidaan

Ideoidaan

Ollaan yhteydessä, jutellaan lisää, jaetaan ajatuksia ja pääset kertomaan omista toiveistasi sekä visioistasi. “Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää paikkansa myös graafisessa suunnittelussa. Kun meillä on hyvät lähtötiedot, voimme aloittaa projektisi työstämisen ja valmista tulee nopeammin.

2. Työstetään

Työstetään

Aloitamme graafisen materiaalin työstämisen yhteisten ajatusten ja ideoinnin perusteella. Nyt meillä on selkeät lähtökohdat ja tavoitteet tiedossa, joiden avulla pyrimme ylittämään odotuksesi. Pääset kommentoimaan ja tekemään muutosehdotuksia graafikkomme esityksiin.

3. Valmista

Valmista tuli!

Kun kaikki on valmista, lähetämme kaikki materiaalit käyttö- ja painovalmiissa tiedostomuodoissa. Näin myös painotalot ja muut yhteistyökumppanisi saavat tarvitsemansa tiedostot heti käyttövalmiina. Tarvittaessa olemme myös apunasi ja tukenasi, sekä opastamme uuden materiaalin käytössä.

Muutamia graafisen suunnittelun töitä...

...ja joitakin logoja

Mitä maksaa?

Katso tästä projektisi hinta

0

Mitä saisi olla?

Suunnittelemme yrityksellesi tyylikkään logon ja toimitamme sen käyttö- ja painovalmiissa tiedostomuodoissa.

Suunnittelemme yrityksesi näköiset 2-puoliset käyntikortit painovalmiissa tiedostomuodossa

Tee yrityksesi asiakirjoista tunnistettavia tyylikkäällä sivupohjalla (Word / PDF)

Sisältää logon, graafisen ohjeistuksen, käyntikortit ja A4 kirjepohjan suunnittelun (word / PDF)

Hinta:

0

+alv 24%

Tilaa graafinen suunnittelu

Suunnittelemme tilauksesi mukaiset palvelut edullisesti 100% tyytyväisyystakuulla. Tilaa graafinen suunnittelu alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.