Kotisivujen ylläpito pitää pitää kotisivuistasi huolta vuoden ympäri 24/7

hosting-banner
host-kai-banner

Kaikki valmiiksi katettuna

WordPress verkkosivuja olisi syytä päivittää aika-ajoin, ainakin muutaman kerran vuodessa. WordPress kehittää julkaisujärjestelmää jatkuvasti pitääkseen sivustot turvallisina sekä luotettavina ja jos päivitykset jätetään tekemättä, niin se voi tulla kalliiksi.

Kotisivujen ylläpidon ajatuksena on tehdä hommat sinulle helpoksi, eikä sinun tarvitse huolehtia kotisivujesi päivityksistä itse. Me tiedämme miten hommat tehdään, niin että sivustosi toimii moitteetta vuodesta toiseen. 

Jos et enää tarvitse ylläpitopalvelua tai haluat vaikka hoitaa hommat itse, palvelun irtisanominen onnistuu yhdellä sähköpostiviestillä ilman irtisanomisaikaa.

Pidämme WordPress kotisivusi turvassa

Mikään kotisivu ei ole koskaan automaattisesti turvassa hakkereilta, ei myöskään yrityksesi WordPress kotisivut. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja niinpä se on myös suosittu hakkereiden kohde. Jos ei nappaa itse tehdä WordPressin päivityksiä (joita tulee vuodessa useampia), niin laita ylläpitomme asialle.

Huolehdimme kotisivujesi turvallisuudesta ja varmuuskopioinnista säännöllisesti ja säästyt ikäviltä yllätyksiltä, tämäkin tietenkin 100% takuulla. Jos kotisivuillesi turvatoimista huolimatta murtaudutaan, me korjaamme kaiken ja palautamme sivustosi ilmaiseksi.

YLLÄPITOON SISÄLTYY:
LISÄKSI SAAT MEILTÄ TARVITTAESSA:

Jo sadat asiakkaat luottavat ylläpitopalveluihimme

Mitä maksaa?

Katso tästä projektisi hinta

0

Mitä saisi olla?

2000Mb levytilaa, rajattomasti liikennettä, sähköpostiosoitteita ja paljon muuta. Sisältää SSL-sertifikaatin.

Huipputehokas WordPress webhotelli, joka sopii suuremmille sivustoille ja verkkokaupoille. Sisältää mm. verkkotunnuksen, 5000Mb levytilaa ja SSL-sertifikaatin.

WordPress ylläpito ja päivitykset

Kävijöiden ja Google-sijoitusten seuranta

Sisältää sivuston muutostöitä 2 tuntia kuukaudessa.

Hinta:

0

+alv 24%

Tilaa kotisivujen ylläpito

Saat meiltä luotettavaa ja toimivaa kotisivujen ylläpitoa edullisesti. Tilaa kotisivujen ylläpito alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.