Laitetaanko WooCommerce verkkokauppa kasvattamaan myyntiäsi netissä?

ver-mainbanner
Kauppa joka on avoinna 24/7 ja ostosten teko on helppoa millä laitteella tahansa. Lisää myyntiä WooCommerce verkkokaupalla!

Olisiko aika aloittaa kaupankäynti verkossa vai onko nykyinen verkkokauppasi tullut jo tiensä päähän? WooCommerce verkkokauppa on joustava ja helppo ratkaisu yrityksesi uudeksi verkkokaupaksi.

var-aboutphoto

Olemme WooCommerce asiantuntijoita

Voit hankkia WooCommercen verkkokaupan useammalta tekijältä, mutta miten valita se oikea? Me tunnemme WooCommerce verkkokaupan läpikotaisin ja osaamme tehdä kaupasta helpon ostaa asiakkaallesi sekä sinulle vaivattoman käyttää. Me laitamme verkkokauppasi toimimaan täydellisesti ja yhtenä osoituksena tästä olemme toteuttaneet todennäköisesti Suomen latausnopeudeltaan nopeimman verkkokaupan.

Saat meiltä 100% tyytyväisyystakuun ja tyylikkään verkkokaupan, jolla myyntisi nousee uudelle tasolle. Opetamme uuden kauppasi käytön sinulle, jonka jälkeen lisäilet tuotteita, alennuksia, variaatioita, jne. hetkessä ilman hermoromahduksen pelkoa.

MUUTAMIA OMINAISUUKSIA...

Jos me emme pysty vakuuttamaan sinua, toivottavasti asiakkaamme pystyvät

Kotisivujen toteutus "pähkinänkuoressa"

1. Ideointi
2. Suunnittelu
3. Toteutus
1. Ideointi

Ideointi

Määritetään kotisivujesi tavoitteet ja valitaan oikeat keinot ja ratkaisut tavoitteisiin pääsemiseksi. Tutustumme toimialaasi, kilpailijoihisi sekä kohderyhmääsi ja suunnittelemme kotisivut, jolla lyöt kilpailijasi verkossa.

2. Suunnittelu

Suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi yrityksesi näköisen ulkoasun ja käytännöllisen navigaation. Voit katsoa uutta ulkoasua netissä ja pääset kommentoimaan sitä, sekä esittämään mahdollisia muutostoiveita. Teemme muutoksia ilman rajoituksia, kunnes olet 100% tyytyväinen uuteen ilmeeseen.  

3. Toteutus

Toteutus

Toteutamme kotisivut toimimaan sujuvasti laitteesta riippumatta, jolloin asiointi kotisivuillasi on sujuvaa. Saat vielä täysin toimivat kotisivut nähtäväksesi ennen julkaisua ja opetamme sinut käyttämään sivustoasi. Hyväksyttyäsi uudet kotisivut, julkaisemme sivuston netissä kaikkien nähtäville ja optimoimme sivuston!

Muutamia toteutuksiamme

Verkkokaupan hinta

Laske hinta uudelle verkkokaupalle

0

Mitä saisi olla verkkokauppaasi?

Suunnittelemme tyylikkään ja myyvän verkkokaupan erinomaisella arkkitehtuurilla

WooCommerce toteutus, lisäosien asennus, testaus ja julkaisu

Asennamme Shipit-lisäosan, joka sisältää suosituimmat toimitustavat (mm. Posti ja Matkahuolto). Edellyttää sopimuksen Shipit:n kanssa.

Kotimaiset maksutavat (kortti- ja verkkopankkimaksut) valmiiksi asennettuna.

Lisää tuotteistasi muunnelmia (värit, eri koot, jne.) ja hinnoittele muunelmat kuten haluat.

Asennamme kauppasi toimimaan valitsemillasi lisäkielillä.

Julkaise uutisia, tarjouksia ja muita ajankohtaisia asioita upeassa blogissa!

Kirjoitamme myyvät tekstit verkkokauppaasi (ei tuotekuvauksia).

Valitse vielä haluamasi määrä lisäsivuja verkkokauppaasi.
Verkkokaupan hinta on:

0

+alv 24%

Tilaa verkkokauppa yritykselle

Saat meiltä tyylikkään ja erinomaisesti toimivan WooCommerce verkkokaupan edullisesti. Tilaa verkkokauppa alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.