Verkkokauppa yritykselle

Tyylikäs ja kaikilla laitteilla toimiva WooCommerce verkkokauppa

Verkkokauppasi on auki 24/7.

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, jolla saat tuotteesi myyntiin edullisesti ja nopeasti. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta verkkokaupan ylläpidosta, sillä WooCommerce verkkokaupan käyttö on helppoa kokemattomallekin. Ostosten tekeminen on helppoa myös mobiililaitteilla ja WooCommerce verkkokauppa täyttää helposti kaikki tämän päivän vaatimukset ja on nopeasti laajennettavissa myyntisi tai tuotemääriesi kasvaessa.

Verkkokaupan avulla saat myyntisi laajennettua seuraavalla tasolle. Verkkokauppa myy tuotteitasi 24/7, eikä se vaadi jatkuvaa läsnäoloa. Verkkokaupalla tavoitat uusia asiakkaita ja saat enemmän myyntiä, eli teet parempia tuloksia netissä.

Toteutamme yrityksellesi yrityksesi imagoon sopivan verkkokaupan, joka räätälöidään tarpeidesi mukaisesti. Lähtökohta on tehdä aina asiakkaalle asioiminen verkkokaupassasi helpoksi!

WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce verkkokaupassa on kaikki mitä tarvitset ja paljon enemmän

WordPressin oma WooCommerce verkkokauppa-alusta soveltuu erinomaisesti pienille- ja keskisuurille verkkokaupoille, mutta se on käytössä myös suuremmillakin verkkokaupoilla. WooCommerce verkkokaupassa on kaikki mitä tarvitset kaupankäynnin aloittamiseen netissä.

KAIKKI WORDPRESS OMINAISUUDET

WooCommerce on WordPress verkkokauppa-alusta. WooCommerceen sisältyy valmiiksi kaikki WordPressin erinomaiset ominaisuudet jo valmiiksi.

HELPPO KÄYTTÄÄ

WooCommerce verkkokauppaan teet haluamasi muutokset hetkessä. Asennamme verkkokauppaan myös näppärän visuaalisen editorin, etkä tarvitse mitään koodaustaitoja.

TILAUSTEN HALLINTA

Kaikista tilauksista tulee automaattisesti ilmoitus sähköpostiisi. Monipuolisella tilausten hallintajärjestelmällä tilausten hallinta on helppoa kokemattomallekin käyttäjälle.

VARASTON HALLINTA

Halutessasi saat varastinhallinnan wooCommerce verkkokauppaasi. Varastonhallinta ilmoittaa tuotteiden vähenemisestä tai loppumisesta sinulle sähköpostitse.

RAPORTOINTI

Verkkokauppasi raporteista saat yhdellä silmäyksellä samasta näkymästä tietoa mm. myynnin määrästä, asiakkaiden ostohistoriasta ja varastotilanteesta.

MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

Verkkokauppaan voidaan lisätä mm. luottokortti- ja verkkopankkimaksut ja haluamasi toimitustavat. Valitset vain palveluntarjoajan (esim. Paytrail, Posti, Matkahuolto…)

VARIAATIOT & MUUNNELMAT

Voit lisätä tuotteisiin erilaisa muunnelmia, esemrkiksi väri- ja kokovaihtoehdot. Jokaiselle muunnelmalle voit erikseen asettaa haluamasi hinnan tai muuta tietoa.

EI YLLÄPITOKULUJA

WooCommerce verkkokauppa on täysin ilmainen avoimeen lähdekoodiin perusta sovellus, eikä siitä aiheudu sinulle mitään ylimääräisiä ylläpitokustannuksia.

Hinta

Kuinka paljon WooCommerce verkkokauppa yritykselle maksaa?

WooCommerce verkkokaupan hinta meillä on alkaen 980€. Verkkokaupan hintaan vaikuttaa tarvitsemasi toiminnallisuudet, lisäosat ja esimerkiksi valitsemasi maksutavat. Teemme jokaisesta verkkokaupasta reilun tarjouksen, jossa on yksityiskohtaisesti eritelty hinnat eri toiminnallisuuksille.

Alkaen
1480€

alv 0%

Kysy lisää verkkokaupasta

Teemme reilun tarjouksen WooCommerce verkkokaupasta

Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä WooCommerce verkkokaupasta tai kysy lisää verkkokaupan perustamisesta. Olemme toteuttaneet useita verkkokauppoja asiakkaillemme ja tiedämme mitä verkkokauppasi tarvitsee teeehdäkseen yrityksestäsi menestyjän verkossa. Laita meille viestiä ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme

Palvelemme Arkisin 9:00 - 16:00
Osoite PL 8, 03101 Nummela

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja kuulet meistä pian!

Olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme