Verkkokaupan perustaminen yritykselle

website-banner

Verkkokauppa yritykselle

Tyylikäs WooCommerce verkkokauppa edullisesti

Verkkokauppa1490€

Verkkokauppa edullisesti

Suunnittelemme tyylikkään WooCommerce verkkokaupan yrityksellesi ja asennamme verkkokauppaan helppokäyttöisen WordPress sisältöeditorin, jolla kauppasi hallinta on vaivatonta.

Verkkokaupan perustaminen yritykselle on helppoa ja saat verkkokauppaasi monipuoliset maksu- ja toimitustavat valmiiksi asennettuna.

Kysy lisää »

Verkkokauppa yritykselle helposti neljällä vaiheella

Kerro toiveesi

Kerro toiveistasi ja lähetä meille kotisivuillesi tuleva teksti-ja kuvamateriaali.

Ulkoasun suunnittelu

Saat ammaatilaisemme suunnitteleman ulkoasuehdotuksen arvioitavaksi.

toivo muutoksia

Kerro mahdolliset muutostoiveet kotisivujesi ulkoasuun ja teemme toivomasi muutokset.

Valmiit kotisivut

Lisää tuotteet verkkokauppaasi helposti, jonka jälkeen me julkaisemme verkkokauppasi.

Verkkokaupan perustaminen

Suunnittelemme verkkokauppasi maailman suosituimmalle WooCommerce verkkokauppa-alustalle, joka sopii erityisesti pienille ja keskisuurille verkkokaupoille.

WooCommerce on WordPress lisäosa, jota kehitetään jatkuvasti ja se on erittäin kustannustehokas ja helppokäyttöinen vaihtoehto uudeksi verkkokaupaksi yritykselle.

Asennamme WordPress editorin verkkokauppaasi, jolloin voit muokata kauppaasi helposti ilman koodaustaitoja.

Kysy meiltä lisää »

Ominaisuudet

  • Responsiivinen toteutus
  • Hakukoneoptimointi
  • WordPress Editori
  • Kaikki mitä tarvitset

Monipuoliset ominaisuudet

Responsiiviset kotisivut

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia, jolloin kotisivujesi selaaminen on sujuvaa myös mobiililaitteilla. Mobiililaitteiden käyttö kasvaa jatkuvasti ja on jo ohittanut perinteisen tietokoneen käytön verkon selaamisessa. On siis erittäin todennäköistä, että myös osa sinun yrityksesi asiakkaista etsii palvelujasi verkosta matkapuhelimella. Kotisivujesi tulee ehdottomasti olla toteutettu responsiivisiksi, jotta voit tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kotisivuillasi.

Hakukoneoptimoidut kotisivut

Asennamme kotisivuillesi ominaisuudet, jotka tukevat kotisivujen löydettävyyttä hakukoneilla. Tämä lisää myyntiäsi ja rahaa tulee kassaan enemmän. Myös kotisivujesi sisältö, eli teksti, pitäisi olla hakukoneille mieluista luettavaa ja sen luomiseksi olemme kirjoittaneet sinulle blogiimme artikkelin “Hakukoneoptimointi: Opas tekstin suunnitteluun“.

WordPress julkaisujärjestelmä

Uudet tyylikkäät kotisivusi vaativat huomiotasi aika ajoin. Kotisivujasi tulee päivittää ja niiden sisältöä muokata välillä, kertoaksesi Googlelle ja asiakkaillesi yrityksesi aktiivisuudesta. Kotisivujen muokkaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla nykyään rakettitiedettä ja sinun ei tarvitse olla ohjelmointikielien asiantuntija kotisivujesi muokkaamiseksi. Kotisivuillesi asennetun WordPress editorin avulla kotisivujesi muokkaaminen onnistuu helposti ja nopeasti ilman koodaustaitoja, eikä se vaadi juurikaan opettelua.

Kaikki mitä tarvitset

Kotisivut toteutetaan yrityksesi näköiseksi, samalla kotisivujen käyttäjäystävällisyys ja toimivuus huomioiden. Asiantuntijamme kartoittaa toiveesi ja kotisivusi varustetaan niillä ominaisuuksilla, joita kotisivuillasi tarvitset. Meidän tavoitteemme on kasvattaa yrityksesi myyntiä ja luoda asiakkaillesi kokemus, jolla saat heidät vakuuttuneiksi ensisilmäyksellä. Asiantuntijoillamme on monipuolinen kokemus useista toimialoista ja eri kokoisista yrityksistä, kysy meiltä neuvoa ennen päätöstä uusista kotisivuistasi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme mitä kaikkea saat tilatessasi kotisivut nopeasti ja edullisesti yrityksellesi!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, se ei maksa mitään!

Yhteystiedot

Uudet Kotisivut

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää uusista kotisivuistasi.

Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake ja saat tarjouksemme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kuinka valitset oikean tekijän kotisivuillesi?

Netti on pullollaan kotisivujen tekijöitä ja sinun pitäisi valita kumppani, joka on paras vaihtoehto yrityksellesi. Voit valita kotisivuillesi tekijän ja maksaa aloitusmaksun, jonka jälkeen jännityksellä odotat millaisen tuotoksen tekijä esittää yrityksesi kotisivuiksi.

Olisiko kiva tietää mitä saat, ennen kuin päätät?

Emme myy sinulle ”sikaa säkissä”. Suunnittelemme kotisivujesi ulkoasun täysin ilmaiseksi, ilman mitään sitoumuksia tai ennakkomaksuja. Saat ulkoasun nähtäväksesi jo parissa päivässä, jonka jälkeen voit vapaasti päättää olemmeko oikea kumppani toteuttamaan uudet kotisivut yrityksellesi.

Tilaa nyt ilmainen ulkoasu kotisivuillesi!

Tilaa ilmainen ulkoasun suunnittelu ja saat samalla tarjouksen kotisivuista, joka ei sido sinua mihinkään.