Web-sovelluspalvelut

web

WEB Ohjelmointi

PHP / MY SQL, CAKEPHP, CODEIGNITER, ASP.NET, LARAVEL, HTML5 WEB SOVELLUKSET…

Olemme luotettava WEB-kehittäjä ja saat meiltä aina markkinoiden edullisimmat hinnat ja tarpeeksi resursseja projektisi toteuttamiseksi ajallaan, palvelumme laadusta tinkimättä.

Kysy lisää
web

Drupal Ohjelmointi

Drupal on maksuton,  avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä ( CMS Custom Management System ). Drupal on ohjelmoitu PHP kielellä ja se on maailmalla paljon käytetty ja sen opettelu ilman aiempaa osaamista onnistuu vähäisellä perehtymisellä.

Me räätälöimme juuri sellaiset Drupal-sivut, kuin tarvitset.

 

Kysy lisää
web

Magento Ohjelmointi

DESIGN, PSD, KUSTOMOINTI…

Magento on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-ympäristö, joka antaa sinulle täydellisen vapauden muokata verkkokauppaasi lähes rajattomilla ja monipuolisilla ominaisuuksilla.

Kysy lisää
web

nopCommerce Ohjelmointi

Suomessa vielä tuntemattomampi nopCommerce on uusi avoimen lähdekoodin verkkokauppasovellus.

nopCommerce on rakennettu Microsoftin ASP.NET- ja MS SQL palvelimille, jotka tarjoavat erinomaisen turvallisuuden ja poikkeuksellisen joustavuuden, sekä hallinnan.

Kysy lisää
web

Joomla Ohjelmointi

Joomla on arvostettu sisällönhallintajärjestelmä, jossa on runsaasti loistavia ominaisuuksia. Joomla verkkosivustojen kysyntä on ollut kasvussa viime vuosina. Modulaarinen rakenne ja joustavuus on tehnyt siitä edullisen vaihtoehdon kotisivualustaksi.

Kysy lisää
web

Wordpress ohjelmointi

WordPress on ilmainen, yksinkertaisen suoraviivainen julkaisujärjestelmä kotisivuillesi. WordPress on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen työkalu kaikille, jotka haluavat kotisivujen ylläpidosta miellyttävää ja vaivatonta. “Ilmainen, mutta samanaikaisesti korvaamaton”

Kysy lisää
web

DotNetNuke Ohjelmointi

DotNetNuke (DNN) on avoimen lähdekoodin WWW-sisällönhallintaympäristö ASP.NET:lle. DotNetNuke on erittäin monipuolisesti laajennettavissa ja sitä voidaan käyttää mm. portaalien, extranettien ja intranettien luomiseen, käyttönottoon ja hallintaan.

Kysy lisää

Mobiilisovellukset

web

Android Ohjelmointi

Android on yksi johtavista ja laajimmin käytetyistä käyttöjärjestelmistä älypuhelinmarkkinoilla. Androidin suosion vuoksi jo useat yritykset tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan Android-mobiilialustalla.

Android-sovellukset ovat nykyisin tärkeässä osassa yritysten liiketoimintaa, ne eivät ole enää poikkeus osana yritysten liiketoimintaa.

Kysy lisää
web

iPhone Ohjelmointi

Vaikka Android lisääntyy, iPhonen käyttäjät pysyvät uskollisina Applelle. iPhonen käyttäjiää on miljoonia ja he lataavat jatkuvasti uusia sovelluksia mm. Apple-sovelluskaupasta.

Me teemme juuri sellaiset iOS sovellukset kuin tarvitset, tehostamaan kilpailukykyäsi myös mobiililaitemarkkinoilla.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntösi lomakkeella ja otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.
 • Valitse palvelut, joista olet kiinnostunut

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset tiedotteet ja uusimmat tarjouksemme sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilaamisen voit helposti peruuttaa halutessasi.
  Easy Contact

  Login

  Ota yhteyttä