Kotisivujen suunnittelu ja toteutus vain 399€

Normaalihinta: 730€

Uudistamme yrityksesi vanhat kotisivut tähän päivään laittamalla designin ja teknisen puolen kuntoon takuulla Suomen edullisimpaan hintaan ja rehellisellä 100% tyytyväisyystakuulla.

Toteutamme kotisivut yritykselle, joilla saat lisää kasvua ja parempia tuloksia netissä

Modernit kotisivut huomiovat yrityksesi tarpeet massasivustoista poiketen ja tuottavat arvokkaita liidejä, joka auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi. Huolellisesti suunnitellut verkkosivut palvelevat asiakkaitasi ja herättävät luottamusta, joka auttaa erottumaan kilpailijoista ja tekee yrityksestäsi tunnetun. Oikeat ratkaisut kotisivujen suunnittelussa auttavat yritystäsi kohtaamaan potentiaaliset asiakkaasi netissä ja tarjoavat ratkaisun asiakkaasi etsimään ongelmvaan tai palvelutarpeeseen. 

Suunnittelemme kotisivut yrityksille aidolla 100% tyytyväisyystakuulla ja ilman ennakkomaksuja. Palvelumme on asiakkaalle täysin riskitön ja emme laskuta mitään ennen kuin olet hyväksynyt suunnittelemamme ulkoasun yrityksesi kotisivuille ja tiedät mitä vastinetta saat sijoituksellesi.

MIKÄ TEKEE UUSISTA WORDPRESS KOTISIVUISTA ERINOMAISET YRITYKSELLESI?

Uudet WordPress kotisivut muuttuvat yrityksesi mukana ja niitä on helppo käyttää

Voit muokata kotisivujen sisältöä ja tyyliä helposti ilman koodaustaitoja tai kokemusta. Esimerkiksi tekstien ja kuvien muuttaminen onnistuu parilla hiiren klikkauksella.

Responsiiviset kotisivut toimivat sujuvasti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteillakin ja käyttökokemus on erinomainen käytettävästä laitteesta riippumatta.

Teemme kotisivuista hakukoneystävälliset ja ilmoitamme kotisivujesi uudistuksesta Googlelle. Tarvittaessa nostamme kotisivusi Googlen hakutulosten kärkeen.

Suojaamme WordPresss kotisivut tehokkaasti haavoittuvuuksilta sekä hakkeroinnilta ja asennamme SSL-salauksen, joka kertoo kävijöille kotisivujesi olevan turvalliset sekä luotettavat.

Ominaisuuksia ja lisäosia on saatavilla WordPress kotisivuille lukemattoman paljon ja me osaamme varustaa yrityksesi kotisivut juuri niillä ominaisuuksilla, joita oikeasti tarvitset. 

Yrityksen kotisivujen pitää latautua nopeasti tai menetät potentiaalisia asiakkaita. Teemme kotisivuille edullisesti nopeusoptimoinnin ja kotisivusi latautuvat silmänräyksessä.

Mitä saat kun tilaat kotisivut yritykselle?

Sinun ei tarvitse laittaa tikkua ristiin, vaan voit ottaa rennosti kun me teemme yrityksellesi uudet kotisivut. Ainoa vaiva on kommentoida esittelemämme ulkoasu, jota pääset katselemaan lähettämästämme linkistä.

Graafikon suunnitteleman ulkoasun tyytyväisyystakuulla

Suunnitelemme kotisivujesi ulkoasun vanhaa kunnioittaen tai toiveidesi mukaisesti. Pääset tarkastelemaan ulkoasua ennen sivuston toteutusta ja ehdottamaan muutoksia. Jos suunnittelemamme ulkoasu ei miellytä, voit päättää tilauksen ilman kuluja.

Korkealaatuiset kuvat ja kuvapankistamme

Käytössämme on Premium-tason kuvapankit, joista voidaan valita korkealaatuiset sivutollesi sopivat kuvat tai vektoritiedostot. Saat kaikki kotisivuille tarvittavat kuvat ilmaiseksi sivuston suunnittelun yhteydessä.

Asennuksen WordPress julkaisujärjestelmälle

Asennamme uudet kotisivut maailman suosituimmalle julkaisujärjestelmälle, WordPressille. WordPress mahdollistaa kotisivujen jatkokehityksen helposti tarvittaessa ja avoimen lähdekoodin ansiosta et ole riippuvainen tekijästä.

Elementor kotisivueditorin asennettuna

Elementor on maailman #1 kotisivueditori, jolla voit muokata kotisivujasi ilman aiempaa osaamista tai koodaustaitoja. Yhdellä klikkauksella voit muokata tekstejä tai vaihtaa kuvia ja uusien osioden lisääminen onnistuu tarvittaessa helposti.

Halumiesi lisäosien asennuksen ja konfiguroinnin

Useimmilla kotisivuilla on käytössä WordPress laajennuksia tai lisäosia. Asennamme ja määritämme tarvitsemasi lisäosat kotisivuillesi. Varmistamme samalla lisäosien yhteensopivuuden ja saat kaiken täysin käyttövalmiina.

Turvallisuusominaisuuksien määrittämisen

Turvallisuus WordPress kotisivuilla on ensiarvoisen tärkeää. Suojaamme kirjautumisosoitteet, asennamme SSL-salauksen ja teemme paljon muita toimenpiteitä pitääksemme kotisivusi suojattuina ja luotettavina.

Kotisivujen julkaisun palvelimellesi

Kotisivujen julkaisu on usemman tunnin työ, jonka aikana tulee huomioida paljon eri asioita. Me hoidamme kotisivujesi julkaisun ja kerromme sivustostasi Googlelle. Julkaisun jälkeen saat kirjautumisosoitteen ja tunnukset kotisivujesi hallintapaneeliin.

Video-ohjeet kotisivujen käyttöön

Sinun ei tarvitse enää selata Googlea ja yrittää etsiä ohjeita kotisivujen käyttöön. Kuvaamme noin 15 minuutin kestoisen videon sinun kotisivuillesi, jolla opastetaan kotisivujen käyttö laidasta laitaan. Tämän jälkeen osaat takuulla muokata kotisivujasi.

Jatkuvan ilmaisen tukipalvelun

Ei maksullisia numeroja tai tuntiveloituksia, kun tarvitset apua. Meille voit soittaa tai lähettää viestiä ja autamme sinua nopeasti. Asiakaspalvelumme on käytössäsi ilman aikarajoituksia ja voit aina olla meihin yhteydessä jos oma osaaminen ei riitä.

Tehdäänkö yrityksellesi uudet kotisivut?

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella tai soita meille. Katsotaan yhdessä miten me voisimme tehdä yrityksesi vanhoista kotisivuista nykyaikaiset ja entistäkin paremmat. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.