WordPress Kotisivut

Helposti muokattavat WordPress kotisivut Elementor Pro kotisivueditorilla

WordPress on ilmainen ja maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä.

WordPress sisällönhallintajärjestelmä (CMS = Content Management system) on maailman eniten käytetty kotisivujen alusta syystä. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen taustalta löytyy valtava yhteisö. WordPressiä kehitetään koko ajan ja siihen tulee jatkuvasti uusia päivityksiä, joka takaa kotisivujesi olevan aina ajan tasalla sisällönhallintajärjestelmän osalta. WordPressin yksi ehdottomia vahvuuksia on laajennettavuus: saatavilla olevien lisäosien määrä on lähes rajaton ja WordPress kotisivuihin voi helposti yhdistää vaikka verkkokaupan nettimyyntiä tai lahjoituksia varten.

Kaikista kotisivuista yli 34% on toteutettu WordPressillä ja sen osuus kasvaa jatkuvasti, muiden sisällönhallintajärjestelmien suosion laskiessa samanaikaisesti (lähde: W3Techs). WordPress ei vastoin yleistä käsitystä ole nykyään enää vain bloggaajien ja pienten yritysten kotisivualustana, vaan sitä käyttävät myös monet suuremmat yritykset mm. laajennettavuuden ja monipuolisuuden takia.

Riittääkö pelkkä WordPress yrityksesi kotisivuille?

WordPress kotisivuja on helppo muokata tekstin ja kuvien osalta ilman koodaustaitoja. Usein annetaan kuitenkin virheellisesti ymmärtää, että WordPress mahdollistaa helposti kotisivujen laajentamisen ja monipuolisemman muokkaamisen omatoimisesti ilman koodaustaitoja. WordPress ei mahdollista tyylien asettelua tai uusien asioiden lisäämistä sivustolle kovinkaan helposti, vaan tämä vaatii osaamista tai vastaavasti paljon uuden opettelua. Jos haluat vain muokata tekstejä silloin tällöin, WordPress pelkästään riittää mainiosti – mutta jos haluat lisätä kotisivuillesi mitä haluat, suosittelemme erillisen kotisivueditorin asentamista.

Elementor kotisivueditori

Elementor editorilla hallitset kotisivujasi ilman koodaustaitoja

Elementor kotisivueditori on WordPress kotisivuihin asennettava visuaalinen muokkaustyökalu, jonka avulla kotisivujen muokkaaminen on huomattavasti helpompaa kuin pelkällä WordPressillä. Elementorin avulla voit tehdä samat muokkaukset kuin WordPressillä, jonka lisäksi saat käyttöösi kymmenittäin edistyksellisempiä muokkaustoimintoja. Voit lisätä uusia osioita ja toimintoja, kuten esimerkiksi hinnastot, painikkeet, kuvakelaatikot, luettelot, lomakkeet, laskurit, sliderit ja paljon muuta…

Elementor editori toimii helpolla Drag & Drop periaatteella: siirrät valitsemasi toiminnallisuuden sivunäkymään hiirellä ja lisäät haluamasi sisällön. Voit muokata osioiden ja toimintojen ulkoasua juuri kuten haluat monipuolisilla tyylivalinnoilla. Elementorin avulla voit luoda kotisivuillesi kokonaan uusia sivuja juuri haluamallasi sisällöllä ja kotisivusi kasvavat yrityksesi mukana.

Asennamme kaikkiin kotisivuihimme valmiiksi Elementor kotisivueditorin ja opetamme käytön asiakkaillemme.

WordPress on monipuolinen

Kotisivujen monipuolinen laajentaminen ja muokkaaminen on erittäin helppoa kokemattomallekin käyttäjälle WordPressin ja Elementorin kotisivueditoreilla. Yhdistämällä nämä kaksi erinomaista työkalua, pystyt muokkaamaan kotisivujasi hetkessä menettämättä hermojasi.

Uusien sivujen ja sisällön lisääminen sivuille on helppoa. WordPress tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia lisäosia (plugin), joista voit valita tarvitsemasi. Voit luoda kuvagallerioita, laskureita, ponnahdusikkunoita, lomakkeita tai vaikka salasanalla suojatun sivun kirjautuneita käyttäjiä varten – rajana on lähinnä oma mielikuvituksesi. Tarvittaessa voit aloittaa myynnin tai lahjoitusten keräämisen verkossa WordPressin tarjoamalla WooCommerce verkkokauppa-lisäosalla. Katso muutamia kotisivujen ominaisuuksia tai ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

WordPressiin voit helposti lisätä erilaisia mediatiedostoja ja kotisivusi sisältävät oman mediakirjaston, jonne ladataan kaikki kotisivuillasi käytettävät tiedostot (kuvat, videot, PDF-tiedostot, yms.). WordPress ja Elementor tukevat myös tunnetuimpia videotoistopalveluja (Youtube, Vimeo) ja videoiden tai kuvien lisääminen sivuille onnistuu hetkessä. Elementor mahdollistaa myös tyylien, animaatioiden ja erilaisten tehosteiden käytön näppärästi ja saat vaivattomasti “eloa” kotisivullesi. Luo hiiren liikkeen mukana liikkuva kuva, staattinen tausta, muotoillut ylä- ja alareunat osioille ja sijoita kaikki sivuillesi juuri kuten haluat.

WordPress on turvallinen

WordPress on lähtökohtaisesti turvallinen jatkuvan kehitystyön ansiosta, mutta jo sivujen asennusvaiheessa turvallisuuteen kannattaa kiinnittää hieman oletusasetuksia enemmän huomiota. WordPressin turvallisuutta on helppo parantaa useilla lisäosilla ja asennamme aina kotisivuillesi turvallisuutta parantavat lisäosat. Vaihdamme mm. WordPressin oletuksena tarjoaman kirjautumisosoitteen yksilölliseksi osoitteeksi ja teemme useita muita kotisivujesi turvallisuuteen vaikuttavia toimenpiteitä.

WordPress on suositeltavaa pitää ajantasalla päivittämällä uusimmat versiot säännöllisesti, jopa kuukausittain. Päivityksen yhteydessä kannattaa ottaa sivuista aina varmuuskopio ennen päivitystä ja varmistaa sivustolle asennettujen lisäosien yhteensopivuus uusimman päivitysversion kanssa. Jos päivityksen aikana tulee esimerkiksi yhteensopivuusongelmia, voit helposti palauttaa aiemman version varmuuskopioista. Tarvittaessa autamme asiakkaitamme päivityksessä ja meiltä saat jatkuvan ylläpitopalvelun kotisivuillesi edullisella kuukausimaksulla.

Tilaa kotisivujen suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi uuden ulkoasun ilmaiseksi

Miltä uudet huippuunsa viritetyt kotisivusi voisivatkaan näyttää? Ota asiasta selvää ja tillaa ilmainen kotisivujen suunnittelu meiltä, se ei sido sinua mihinkään. Kerromme myös mielellämme lisää erinomaisista palveluistamme ja autamme yritystäsi kaikissa kotisivuasioissa vuoisen kokemuksella.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme

Palvelemme Arkisin 9:00 - 16:00
Osoite PL 8, 03101 Nummela

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja kuulet meistä pian!

Olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme