COVID-19 KORONAVIRUSTILANNE

PALVELEMME NORMAALISTI

Palvelemme normaalisti ja COVID-19 pandemia ei aiheuta suuria muutoksia toimintaamme. Taataksemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden, työskentelemme etänä ja kommunikointi asiakkaiden kanssa hoidetaan puhelimella tai sähköisillä viestimillä. 

ÄLÄ PIDÄ ASIAKKAITASI EPÄTIETOISUUDESSA

Tiedota yrityksesi tilasta

Kerro asiakkaillesi miten yrityksesi toimii pandemian aikana ja poikkeustilan vallitessa. Onko yrityksesi avoinna normaalisti, myytkö tuotteitasi verkossa, onko rajoituksia saatavuudessa, jne. Pahinta asiakkaillesi on epätietoisuus. Yksinkertaisella tiedotteella parannat asiakastyytyväisyyttä.

Teemme Informaatiosivun puolestasi alusta loppuun ja lisäämme sen yrityksesi kotisivuille. Informaatiosivu näkyy ensimmäisenä yrityksesi kotisivulla ja siitä on helppo jatkaa kotisivujesi selaamista.

Informaatiosivun hinta:

195€

+alv 24%

NÄKYVYYS NETISSÄ KERRALLA KUNTOON

Kotisivut yritykselle

Nyt monella yrityksellä on aikaa laittaa näkyvyys netissä kuntoon ja olla valmiina tekemään tuloksia, kun pandemiasta on päästy eroon. Räätälöimme yrityksesi WordPress kotisivut sopimaan yrityksesi tarinaan ja brändiin 100% tyytyväisyystakuulla.

Kotisivupalvelumme huippuedullisesti pandemian ajan

Teemme yrityksille nyt kaikki kotisivuprojektit poikkeuksellisen edullisesti. Yrityksillä ei ole mahdollisuutta investoida suuria summia vallitsevan epävarmuuden aikana ja kuitenkin nettinäkyvyyden olisi syytä olla kunnossa, kun ajat taas paranevat ja yritykset alkavat investoimaan.

Kaikki hinnat sisältävät yrityksellesi räätälöidyt WordPress kotisivut ideasta toteutukseen, avaimet käteen toimitettuna. Tarvittaessa etsimme ja lisäämme kotisivuillesi liiketoimintaasi täydellisesti sopivat korkealaatuiset valo- ja vektorikuvat kuvapankistamme ilmaiseksi (normaalisti 20€/kuva).

Katso kotisivujen alennetut hinnat ja aletaan hommiin.

Katso kotisivuprojektisi alennettu hinta:

Suunnittelemme ja toteutamme yhden sivun.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuillesi 2 sivupohjaa. Monistamme tarvittaessa sisältösivun kahdelle uudelle sivulle ja vaihdamme sinne toivomasi sisällön ja teemme muutokset.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuillesi 3 sivupohjaa. Monistamme tarvittaessa sisältösivut useammalle sivulle ja vaihdamme niihin toivomasi sisällön ja teemme muutokset.

Kotisivuiltasi voi esimerkiksi löytyä Etusivu, sivut 6:lle eri palvelulle ja vaikka Hinnasto-sivu.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuillesi 4 sivupohjaa. Monistamme tarvittaessa sisältösivut useammalle sivulle ja vaihdamme niihin toivomasi sisällön ja teemme muutokset.

Kotisivuiltasi voi esimerkiksi löytyä Etusivu, Hinnasto, sivut 9:lle eri palvelulle ja vaikka tietoa yrityksestä sivu.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuillesi 5 sivupohjaa. Monistamme tarvittaessa sisältösivut useammalle sivulle ja vaihdamme niihin toivomasi sisällön ja teemme muutokset.

Kotisivuiltasi voi esimerkiksi löytyä Etusivu, Hinnasto, useillelle eri palvelulle,  tietoa yrityksestä sivu ja kuvagalleria.

Kaikkiin kotisivuihimme sisältyy yrityksen yhteystiedot ja yhteydenottolomake, sivu tietosuojaselosteelle ja Facebook integraatio.

Lisäksi asennamme kotisivuillesi SSL-sertifikaatin, Google Analytics kävijäseurannan ja sivuston turvallisuutta parantavat lisäosat.

Jos me emme pysty vakuuttamaan sinua, toivottavasti asiakkaamme pystyvät.

Kun päätimme lähteä uudistamaan vanhoja nettisivujamme ei ollut helppoa valita sellainen yritys joka ymmärtäisi miten tärkeää graafinen ilme sekä värikkäät nettisivut ovat meille. Saimme yrityksellemme näyttävät ja toimivat kotisivut! Asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti ja pyyntöihimme on vastattu nopeasti! Iso kiitos Essi ja Juha, tanssikoulumme sai avullanne upeat uudet kotisivut!

Anna Sillanpää

Studio Move

Tilaa kotisivut yritykselle

Tilaa kotisivut alla olevalla lomakkeella tai jatka kotisivuillemme. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja olemme sinuun aina yhteydessä ennen projektin aloittamista.

© 2019. Uudet Kotisivut.