..

Teema Kotisivut

Olemme uudistaneet Teema Kotisivut ja Teema Verkkokaupat osiomme kotisivuillamme. Nyt Teema sivuiltamme on katsottavissa jo muutamia valmiita edullisia teemoja kotisivujen- tai verkkokaupan alustaksi. Kaikkiin Teema malleihin voidaan vaihtaa asiakkaan toivomuksesta kuvat, fontti, värit ja tehdä muut pyydetyt muutokset ( esimerkiksi muokata osioita ) – näin saamme Teemasta juuri sinun toivomasi kaltaisen ja näköisen.

Teema valikoimamme ei rajoitu vain kotisivuillamme esitettyihin vaihtoehtoihin. Uusien yhteistyösopimuksiemme myötä, valittavanasi on vaihtoehtoja tuhansista sivustoista. Löydämme yhdessä malleista varmasti sinulle sopivan ratkaisun!

Avaamme uuden verkkokauppamme keväällä 2018, jossa on nähtävillä kaikki Teema-mallimme. Teemat voi jatkossa tilata suoraan verkkokaupasta tai vaihtoehtoisesti asiakaspalvelumme kautta. Teemojen muokkaamiseen tarjoamme useita ratkaisuja ja sinä päätät mitä sivuille haluat.


Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää teemoistamme. Asiakaspalvelijamme auttaa sinua löytämään juuri oikean vaihtoehdon.

Ota Yhteyttä

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Tilaa uutiskirjeemme

ja vastaanota säännöllisesti tietoa ajankohtaisista asioista

Oletko aloittamassa uutta projektia

Easy Contact

Lähetä viesti

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista