..

Suositeltuja WordPress lisäosia

WordPressille on saatavilla tuhansia erilaisia lisäosia, joista läheskään kaikki eivät ole hyvin tehtyjä tai turvallisia. Ennen uuden lisäsosan asentamista kannattaa katsoa, kuin paljon sillä on aktiivisia asennuksia, miten käyttäjät ovat arvostelleet sitä ja milloin se on päivitetty.

Olemme listanneet muutaman hyödyllisen lisäosan, jotka soveltuvat kaikille WordPressin käyttäjille.

AKISMET

WordPressin mukana tuleva Akismet on hyvä vaihtoehto roskapostiviestejä vastaan. Akismet toimii hyvin yhdessä esimerkiksi suositun Contact form 7:n kanssa, jota esimerkiksi me käytämme paljon WordPress asennuksissa. Akismet vastaanottaa lomakkeen kommentin palvelimelleen ja erilaisten testian avulla päättelee, onko kyseessä roskaposti vai ei. Näin varmistat tehokkaasti, ettei sinun kotisivujesi lomaketta käytetä roskapostien lähettämiseen.

YOAST SEO

Yoast SEO ( aiemmin WordPress SEO by Yoast ) on erittäin hyvä lisäosa sivustosi hakukooptimointiin ja orgaanisen liikenteen lisäämiseen sivustollasi. Lisäosan avulla voit esimerkiksi valita avainsanat, jonka lisäksi lisäosa kertoo mitä toimenpiteitä tulee tehdä sisällön parantamiseksi.

W3 TOTAL CACHE

W3 Total Cache on erittäin hyödyllinen maksuton lisäosa, joka nopeuttaa sivustosi lataamista parhaimmillaan moninkertaisesti kun vierailijat tulevat sivustiolle uudestaan. Lisäosa lisää sivun selaimen välimuistiin, kun vierailija käy sivustollasi ensimmäisen kerran. Kun vierailija tulee sivuillesi uudelleen, hänelle näytetään stattiinen HTML-tiedosto, eikä ladata koko sivustoa uudelleen ennen kuin välimuisti tyhjennetään. Lisäosa on myös älykäs, jos teet sivustollesi muutoksia, muutokset näkyvät oikein kun vierailijat tulevat seuraavan kerran sivustollesi.

GRAVITY FORMS

Gravity Forms on todella hyvä työkalu esimerkiksi ehdollisten lomakkeiden luomiseen ( ”Valinta A à Näyetään tulos B” ). Lisäksi lisäosassa on monia ominaisuuksia, kuten monisivuiset lomakkeet, lomakemerkintöjen määrän rajoittaminen, ajastaminen, edistyneet kenttätyypit osoitteille, sähköpostille ja tiedostoille sekä hintalaskurit tuotetilauslomakkeen luomiseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä Gravity Forms maksaa $39 ( 39USD ).

DISQUS

Disqus tekee mahdollistaa kommentoinnin esimerkiksi Facebook- ja Twitter profiileilla. Tällöin käyttäjän ei tarvitse erikseen rekisteröityä sivustolle ja kommentointi on helpompaa. Disquis myös poistaa kommenttiosion roskapostit tehokkaasti.

WORDFENCE

Wordfence on erittäin suosittu ja monipuolinen lisäosa suojaamaan sivustosi. Siinä on sisäänkirjautumisen rajoitus ja älykäs palomuuri, muiden ominaisuuksien lisäksi. Lisäosaa päivitetään aktiivisesti, joka on yksi hyvä syy lisäosan käyttämiseksi.

DUPLICATOR

Duplicator on hyvä lisäosa elementtien, kuten sivujen, artikkelien ja muiden elementtien ministamiseen. Lisäosa helpottaa ja nopeuttaa mm. uusien sivujen luomista ja tekee laajentamisesta vaivatonta.

TinyMCE

TinyMCE on tekstieditoriin liitettävä lisäosa, jonka avulla voit valita fontin värit, koot, tyylin ja monia muita elementtejä. Helppo käyttöönotto ja nopea sennus tekevät lisäosasta erittäin suositun ( yli miljoona asennusta ).


Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää lisäosien asennuksesta asiantuntijoiltamme!

Ota Yhteyttä

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Tilaa uutiskirjeemme

ja vastaanota säännöllisesti tietoa ajankohtaisista asioista

Oletko aloittamassa uutta projektia

Easy Contact

Lähetä viesti

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista