Ainutlaatuiset kotisivut yrityksellesi!

customWebsite-banner

Räätälöidyt kotisivut

Design, joka vakuuttaa asiakkaasi

Hinta alkaen490€
design-serv-photo

Ammattimaisuutta

Räätälöidyt WordPress kotisivut vakuuttavat asiakkaasi. Ainutlaatuiset kotisivut lisäävät yrityksesi tunnettavuutta ja korostavat asiakkaille liiketoimintasi ammattimaisuutta.

Luomme yrityksellesi oikeasti yksilölliset kotisivut, jotka toimivat sujuvasti mobiililaitteilla ja löytyvät myös Googlesta. Me haluamme, että sinun yrityksesi erottuu massasta.

Täydellistä hallintaa

Muokkaat uusia kotisivujasi helposti silloin kuin sinulle sopii ja missä haluat. Kotisivujen muokkaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja se onnistuu ilman mitään aiempaa kokemusta.

Käytössäsi on lukemattomia mahtavia ominaisuuksia, jotka tekevät kotisivujesi muokkamisesta helppoa. Voit vaihtaa mobiilinäkymään yhdellä klikkauksella ja saat muutoksesi näyttämään hyviltä myös mobiililaitteissa.

WordPress kotisivuillesi asennetaan Elementor Pro sisällönhallinta editori.  Kotisivujen muokkaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

tayd-serv-photo

Ominaisuudet

  • Responsiivinen toteutus
  • Hakukoneoptimointi
  • Elementor Pro kotisivueditori
  • Ainutlaatuinen Design

Monipuoliset ominaisuudet

Responsiiviset kotisivut

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia, jolloin kotisivujesi selaaminen on sujuvaa myös mobiililaitteilla. Mobiililaitteiden käyttö kasvaa jatkuvasti ja on jo ohittanut perinteisen tietokoneen käytön verkon selaamisessa. On siis erittäin todennäköistä, että myös osa sinun yrityksesi asiakkaista etsii palvelujasi verkosta matkapuhelimella. Kotisivujesi tulee ehdottomasti olla toteutettu responsiivisiksi, jotta voit tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kotisivuillasi.

Hakukoneoptimoidut kotisivut

Saat yrityksellesi upeat, räätälöidyt kotisivut – juuri sellaiset joista olet haaveillut! Olisi varmasti myös mukavaa, jos kotisivusi löytyisivät Googlesta kun potentiaalinen asiakas etsii yritystäsi tai palvelujasi. Teemme kotisivuillesi teknisen hakukoneoptimoinnin, joka parantaa kotisivujesi löydettävyyttä Googlesta huomattavasti. Kotisivusi tulevat näkymään Googlen hakutuloksissa kilpalijoitasi paremmin, joka lisää myyntiäsi ja rahaa tulee kassaan enemmän. Myös kotisivujesi sisältö, eli teksti, pitäisi olla hakukoneille mieluista luettavaa ja sen luomiseksi olemme kirjoittaneet sinulle blogiimme artikkelin “Hakukoneoptimointi: Opas tekstin suunnitteluun“.

Elementor Pro kotisivueditori

Uudet tyylikkäät kotisivusi vaativat huomiotasi aika ajoin. Kotisivujasi tulee päivittää ja niiden sisältöä muokata välillä, kertoaksesi Googlelle ja asiakkaillesi yrityksesi aktiivisuudesta. Kotisivujen muokkaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla rakettitiedettä, eikä sinun tarvitse olla ohjelmointikielien asiantuntija kotisivujesi muokkaamiseksi. Kotisivuillesi asennetun Elementor Pro Visual editorin avulla kotisivujesi muokkaaminen onnistuu helposti ja nopeasti ilman koodaustaitoja, eikä se vaadi juurikaan opettelua.

Ainutlaatuinen Design

Tiesitkö: suurin osa kotisivuista toteutetaan niin sanotuille valmiille ulkoasuteemoille ja niitä myydään asiakkaille silti yksilöllisinä kotisivuratkaisuina. Kotisivuratkaisua saadaan sanottua yksilölliseksi, kun sivustolle vaihdetaan muutama kuva ja asiakkaan tekstit. Suunnitteluksi sanottaan sitä, kun asiakkaalle valitaan valmisteema ja esitetään se omana luomuksena vaihtamalla teemaan värit.

Meillä yksilöllinen suunnittelu tarkoittaa räätälöityjä kotisivuja, jotka graafikkomme suunnittelee alusta loppuun. Aloitamme kotivujesi suunnittelun toiveesi, brändisi ja toimialasi huomioiden. Ainutlaatuisella designilla puhumme ulkoasusta, joka on luotu vain ja ainoastaan sinun yrityksellesi. Ainutlaatuista designia ei kopioida, se tehdään käyttämällä luovuutta ja vuosien kokemuksen tuomaa ammattitaitoa. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme mitä kaikkea saat tilatessasi räätälöidyt kotisivut yrityksellesi!

Luodaan yhdessä yrityksellesi räätälöidyt kotisivut

Kysy lisää kotisivuista!

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.