..

Miksi valita WordPress?

Nykymaailmassa on haastavaa pärjätä markkinoilla ja kilpailussa ilman toimivia kotisivuja tai muuta läsnäoloa verkossa. Useat yritykset etsivät tehokkaita ja usein kalliita ratkaisuja, joissa on lisäksi haasteena sovellusten ja järjestelmien immateriaalioikeudet. Nykyään on kuitenkin jo olemassa loistavia työkaluja, kuten WordPress, joka on käytössä jo yli neljäsosassa kaikista maailman kotisivuista sen monipuolisuuden ja käytettvyyden ansiosta.

 

Mikä on WordPress?

WordPresson ehkä helpoin määritellä lyhyesti monikieliseksi sisällönhallintatyökaluksi. Se on saatavilla lähes 70 eri kielellä, myös suomeksi käännettynä. WordPress on erittäin suosittu avoimen lähdekoodin työkalu, jo senkin vuoksi että sen kehittäjiä on runsaasti ympäri maailman, eikä sen kehittäminen rajoitu yhteen kansallisuuteen. Lisäksi WordPress on ”maallikollekin” erittäin nopea oppia ja helppo käyttää, sen avulla lähes kuka tahansa pystyy vaivatta päivittämään kotisivujen sisältöä ilman koodaustaitoja.

 

Erittäin tehokas julkaisujärjestelmä

Useat WorPressiin sisältyvät työkalut tekevät sen käyttökokemuksesta ainutlaatuisen. Se mahdollistaa sinun katsoa muutoksistasi vedokset ennen julkaisua, aikatauluttaa julkaisuja, hallita eri osioihin pääsyä salasanoin lukemattomien muiden toiminnallisuuksien lisäksi.

 

Tehokkaat SEO ominaisuudet

SEO ( Search Engine Optimization ) eli hakukoneoptimointi on nykyään yrtysten prioriteettien kärjessä, kun toteutetaan verkkoratkaisuja. WordPressin osat ja lisäosat kuten ns. Permalinkit, META tietojen hallinta, automaattisesti tuotetut URL osoitteet, Yoast SEO jne. tekevät WordPressistä erittäin tehokkaan työkalun myös kotisivujen hakukonenäkyvyyttä ajatellen.

 

Mobiiliystävällinen

Yksi WordPressin parhaista ominaisuuksista on, että se on erittäin mobiiliystävällinen. Sen hallinta ja käyttö mobiililaitteilla on todella vaivatonta ja helppoa, päivitysten tekeminen onnistuu paikasta riippumatta.

 

Useita käyttäjiä

WordPressiin voi lisätä useita käyttäjiä, jolloin sivuston päivitääminen ei ole välttämättä vain yhden henkilön vastuulla. Käyttäjien hallintaan on lisäksi saatavilla useita lisäosia, mikäli on tarvetta rajata pääsyoikeustasoja käyttäjien mukaan.

 

Media tiedostojen hallinta

Media-tiedostojen hallinta on helppoa ja vaivatonta. Parilla klikkauksella olet lisännyt media-kirjastoon haluamasi tiedostot, jotka ovat aina keskitetysti käytettävissäsi omassa kirjastossa. Media kirjastosta tiedostojen liittäminen sivustollesi käy hetkessä ja voit vaihdella esimerkiksi kuvia silloin kun haluat.

 

Sovellukset

WordPressille on mahdollista kehittää lähes rajattomasti erilaisia sovelluksia ja lisäosio, jo olemassaolevien valmiiden lisäosien lisäksi, joita on valittavana tuhansia erilaisia. Sovellusten kehittäjän löytäminen WordPress sovelluksille on kohtalaisen helppoa, koska osaajia on enemmän kuin millekään muulle alustalle.

 

Lopuksi

Ehkä tärkein asia, joka sinun kannattaa huomioida valitessassi alustaksi WordPressin, on TURVALLISUUS. Kaikilla sisällönhallintajärjestelmillä, -alustoilla ja –palvelimilla yms. on aina tietoturvariski, joka voi johtua esimerkiksi huolimattomasta tai osaamattomasta asennuksesta. Tietoturvariskin voi minimoida ja käytännössä lähes välttää kokonaan, antamalla kehitystyön ja asennuksen osaaville ammattilaisille, joilla on runsaasti kokemusta WordPressistä. Me olemme mielellämme käytettävissäsi WordPress projektiisi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota Yhteyttä

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Tilaa uutiskirjeemme

ja vastaanota säännöllisesti tietoa ajankohtaisista asioista

Oletko aloittamassa uutta projektia

Easy Contact

Lähetä viesti

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista