Täysin valmiit kotisivut nopeasti

website-banner

Kotisivut nopeasti

Saat tyylikkäät kotisivut nopeasti ja edullisesti

Hinta alkaen290€
star-design01
luxury-design02
levuo-design03

Kotisivut
nopeasti

Kotisivut asennetaan valmiille Elementor Pro teemalle. Asiantuntija auttaa sopivan teeman valitsemisessa, eikä sinun tarvitse selata satoja sivumalleja.

Muokkaamme teeman sinun yrityksellesi sopivaksi värityksen, logon, sivuotsikoiden ja muiden elementtien osalta. Saat yrityksellesi ammattimaiset kotisivut jo muutamassa päivässä.

Täydellistä
hallintaa

Kotisivut on helposti muokattavissa omatoimisesti ilman koodaustaitoja. Näin kotisivusi kehittyvät yritystoimintasi mukana ja ovat aina ajantasalla. Hallitset yrityksesi uusia kotisivuja missä haluat, milloin haluat ja miten haluat.

Sinulla on käytössäsi satoja eri ominaisuuksia, joilla voit laajentaa yrityksesi kotisivuja helposti  ja juuri kuten haluat. Kotisivujen käyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Ota yhteyttä

Ominaisuudet

  • Responsiivinen toteutus
  • Hakukoneoptimointi
  • Elementor Pro Visual Editor
  • Valmis kotisivuteema

Monipuoliset ominaisuudet

Responsiiviset kotisivut

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia, jolloin kotisivujesi selaaminen on sujuvaa myös mobiililaitteilla. Mobiililaitteiden käyttö kasvaa jatkuvasti ja on jo ohittanut perinteisen tietokoneen käytön verkon selaamisessa. On siis erittäin todennäköistä, että myös osa sinun yrityksesi asiakkaista etsii palvelujasi verkosta matkapuhelimella. Kotisivujesi tulee ehdottomasti olla toteutettu responsiivisiksi, jotta voit tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kotisivuillasi.

Hakukoneoptimoidut kotisivut

Asennamme kotisivuillesi ominaisuudet, jotka tukevat kotisivujen löydettävyyttä hakukoneilla. Tämä lisää myyntiäsi ja rahaa tulee kassaan enemmän. Myös kotisivujesi sisältö, eli teksti, pitäisi olla hakukoneille mieluista luettavaa ja sen luomiseksi olemme kirjoittaneet sinulle blogiimme artikkelin “Hakukoneoptimointi: Opas tekstin suunnitteluun“.

Elementor Pro kotisivueditori

Uudet tyylikkäät kotisivusi vaativat huomiotasi aika ajoin. Kotisivujasi tulee päivittää ja niiden sisältöä muokata välillä, kertoaksesi Googlelle ja asiakkaillesi yrityksesi aktiivisuudesta. Kotisivujen muokkaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla nykyään rakettitiedettä ja sinun ei tarvitse olla ohjelmointikielien asiantuntija kotisivujesi muokkaamiseksi. Kotisivuillesi asennetun Elementor Pro Visual editorin avulla kotisivujesi muokkaaminen onnistuu helposti ja nopeasti ilman koodaustaitoja, eikä se vaadi juurikaan opettelua.

 

Valmis kotisivuteema

Kotisivusi asennetaan valmiille kotisivuteemalle, mutta kotisivuistasi tehdään sinun yrityksesi näköiset muokkaamalla eri elementit tukemaan liiketoimintaasi ja yrityksesi imagoa. Vaihdamme värimaailman ja logon, muokkaamme kuvat kotisivuillasi, poistamme tarpeettomat osiot, asennamme haluamasi lisäominaisuudet ja teemme muut muutokset kotisivuille. Kotisivuista tulee sinun yrityksesi näköiset ja ne toteutetaan palvelemaan sinun yrityksesi liiketoimintaa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme mitä kaikkea saat tilatessasi kotisivut nopeasti ja edullisesti yrityksellesi!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, se ei maksa mitään!