Kotisivujen ominaisuudet

Tee parempia tuloksia netissä oikeilla ominaisuuksilla

Kotisivut voidaan räätälöidä juuri sellaisiksi kuin sinä haluat.

Nykyaikaiset WordPress kotisivut voidaan räätälöidä juuri sellaisiksi kuin sinä haluat. Hyvin toteutetut kotisivut lisäävät myyntiä ja parantavat asiakastyytyväisyyttä antamalla ammattimaisen sekä luotettavan kuvan yrityksestäsi.

Kaikkiin kotisivuihimme sisältyy runsaasti kotisivuillesi hyödyllisiä ja tarpeellisia ominaisuuksia, jonka lisäksi voit laajentaa sivustoasi haluamillasi lisäominaisuuksilla tarpeen mukaan. Kotisivuihisi sisältyvät ominaisuudet auttavat kotisivujasi löytymään tehokkaasti hakukoneista tekemään sivuston käytöstä helppoa ja palvelemaan kotisivujesi kävijöitä paremmin.

Kotisivujen perusominaisuudet

Kotisivujen perusominaisuudet sisältyvät kaikkiin kotisivuihimme

RÄÄTÄLÖIDYT KOTISIVUT

Yksilöllisillä ja ammattimaisilla kotisivuilla annat uskottavan ja luotettavan kuvan yrityksestäsi. Suunnittelemme kotisivusi ilmaiseksi ja saat sivustosi designin aina kommentoitavaksi ennen kuin päätät jatkokehityksestä.

HELPPO KÄYTTÄÄ

WordPress sisällönhallintajärjestelmän ja Elementor editorin avulla voit luoda kotisivuillesi juuri sellaista sisältöä kuin haluat ilman koodaustaitoja. Palveluumme sisältyy aina perehdytys kotisivujen käyttöön.

RESPONSIIVISET KOTISIVUT

Kotisivusi mukautuvat kaikille laitteille suurista työpöytänäytöistä pienemmällä näytöllä varustettuihin mobiililaitteisiin tarjoten sinulle ja asiakkaillesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

KÄVIJÄSEURANTA

Google Analytics kävijäseurantatyökalun avulla saat tarkkaa ja arvokasta tietoa kotisivuillasi vierailevista kävijöistä. Kattavan raportoinnin saat halutessasi myös graafisina malleina.

HAKUKONEYSTÄVÄLLISYYS

Kotisivusi suunnitellaan löytymään tehokkaasti myös hakukoneista, ja asennamme kotisivuille työkalun, joka tekee hakukoneoptimoidun sisällön tuottamisesta helpompaa.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Lisäämme kotisivuillesi yhteydenottolomakkeen, jolla kiinnostuneet kävijät voivat helposti ottaa yritykseesi yhteyttä. Yhteydenottolomake on roskapostisuojattu ja saat yhteydenotot suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

ILMAINEN TUKI

Emme jätä sinua yksin uusien kotisivujesi kanssa. Kaikkiin kotisivuihimme sisältyy maksuton käyttökoulutus, jonka jälkeen hallitset kotisivujasi vaivatta. Jos sinulle tulee myöhemmin lisää kysymyksiä nettisivuista, asiakaspalvelumme on apunasi.

TAKUU

Tiedämme palvelumme laadun. Kaikilla kotisivuillamme on 100% tyytyväisyys-, toimivuus- ja hintatakuu. Takaamme että kotisivusi toimivat moitteetta, olet ulkoasuun tyytyväinen, eikä hintamme muutu sovitusta tai saat kaikki rahasi takaisin.

SOSIAALINEN MEDIA

Kytkemme kotisivusi Facebookkiin, Instagramiin tai Twitteriin. Kerää tykkäyksiä, näytä Facebookpäivitykset kotisivuillasi, Twiittaa päivityksesi tai näytä vaikka Instagram kuviasi tyylikkäästi aseteltuna potentiaalisille asiakkaillesi.

KARTTA

Halutessasi integroimme ilmaiseksi Google Map kartan kotisivuillesi. Google Map karttaintegraatiolla asiakkaasi löytävät toimipaikkasi sijainnin helposti ja nopeasti.

KUVAESITYS

Lisäämme tyylikkään mobiilioptimoidun kuvakarusellin kotisivullesi, johon voit lisätä rajattomasti haluamiasi kuvia. Kuvakaruselli on tyylikäs ja helppo tapa näyttää esimerkiksi tärkeimmät tuotteet tai palvelut asiakkaillesi kotisivujen etusivulla.

CHAT

Palvele asiakkaitasi jo heidän vieraillessa kotisivuillasi, saat lisää myyntiä ja parempia tuloksia. Asennamme halutessasi kotisivuillesi Tawk.to Chat-lisäosan, joka on täysin ilmainen ja helppo käyttää vaikka suoraan tietokoneen työpöydältä.

Kotisivujen lisäominaisuudet

Laajenna kotisivujasi tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla

BLOGI / UUTISET

Kirjoita blogia, julkaise ajankohtaisia tiedotteita tai uutisia. Blogi- / uutistoiminnoilla pidät asiakkaasi tietoisina yrityksesi ajankohtaisista asioista ja parannat sivustosi sijoitusta hakukoneissa.

MONIKIELISET KOTISIVUT

Asennamme kotisivuillesi kielivalinnat ja voit palvella asiakkaitasi heidän omalla äidinkielellään. Kotisivujen muokkaaminen eri kielille on helppoa kotisivujen hallintapaneelista.

AJANVARAUSKALENTERI

Haluatko tarjota nettiajanvarauksen palveluillesi tai vaikka vuokrata kiinteistöjä tai huoneita kotisivuillasi. Asennamme tarvitsemasi ajanvarauskalenterin kotisivuillesi.

TAPAHTUMAKALENTERI

Kerro sivustosi vierailijoille mitä, milloin ja missä tapahtuu ja myy vaikka lippuja tapahtumiin kalenterin kautta. Asennamme tarpeesi mukaisen tapahtumakalenterin palvelemaan yritystäsi.

VERKKOKAUPPA

Aloita kaupanteko suoraan kotisivuillasi. Voit myydä tuotteita ja palveluja monipuolisen WooCommerce verkkokaupan avulla tai vaikka kerätä lahjoituksia esimerkiksi yhdistykselle. Kauppaan on saatavilla monipuoliset maksu- ja toimitustavat valintasi mukaan.

EXTRANET

Näytä haluamasi sisältö vain kirjatuneille kävijöille. Voit itse päättää sisällön, joka on kaikille julkinen tai näkyvissä vain kirjautuneille kävijöille. Voit itse luoda asiakkaillesi tunnukset tai antaa kaikkien halukkaiden rekisteröityä – sinä päätät.

KUVAGALLERIA

Asennamme kotisivullesi erinomaisen kuvagallerian, jota on helppo käyttää. Kuvagalleria on tehokas tapa esitellä vierailijoille työnäytteitäsi tai tuotteitasi. Kuvien määrää ei ole rajoitettu, lisää niin paljon kuvia kuin haluat.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Hyvä teksti antaa paremman ensivakutelma ja saa lukijat toimimaan haluamallasi tavalla. Huono teksti vastaavasti karkottaa potentiaaliset asiakkaat muualle. Säästä aikasi omaan liiketoimintaasi ja jätä tekstin kirjoittaminen meille. Lue lisää…

KYSELYT JA ÄÄNESTYKSET

Tee asiakkaillesi tyytyväisyyskyselyjä tuotteistasi, yrityksestäsi tai mistä haluat. Selvitä mitä asiakkaasi ajattelevat. Kotisivuillesi integroidulla lisäosalla saat parempaa tietoa asiakkaidesi ajatusmaailmasta ja voit palvella asiakkaitasi entistäkin paremmin.

MUUTA MUKAVAA...

WordPress kotisivuilla vain mielikuvitus on rajana. Kerro meille mitä sinä haluasit kotisivuiltasi ja me toteutamme sen sinulle. Jos haluamaasi toiminnallisuutta ei löydy helposti räätälöitävänä lisäosana, teemme sen alusta loppuun itse juuri sinun yrityksellesi.

Tilaa kotisivujen suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi uuden ulkoasun ilmaiseksi

Miltä uudet huippuunsa viritetyt kotisivusi voisivatkaan näyttää? Ota asiasta selvää ja tillaa ilmainen kotisivujen suunnittelu meiltä, se ei sido sinua mihinkään. Kerromme myös mielellämme lisää erinomaisista palveluistamme ja autamme yritystäsi kaikissa kotisivuasioissa vuoisen kokemuksella.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme

Palvelemme Arkisin 9:00 - 16:00
Osoite PL 8, 03101 Nummela

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja kuulet meistä pian!

Olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme