Yrityksen kotisivujen nopeusoptimointi 90€

Normaalihinta: 290€

Latautuvatko kotisivusi hitaasti? Pahimmillaan menetät potentiaalisia asiakkaita ja sijoituksia Googlessa hitaan sivuston takia. Olemme kehittäneet täysin oman työkalun WordPress kotisivujen latausnopeuden parantamiseen, jolla pystymme tekemään nopeusoptimoinnin noin 4 kertaa aiempaa nopeammin.

Miksi kotisivujen latausnopeudella on väliä?

Kotisivujen latausnopeus vaikuttaa useisiin digitaalisen markkinoinnin osa-alueisiin jollakin tavalla. Faktaa on, että nopeasti latautuvat verkkosivut saavat enemmän kävijöitä kuin päinvastaisesti hitaammat nettisivut, koska nopeat latausajat tarjoavat asiakkaille paremman käyttökokemuksen. Vähemmän yllättävää on, että yli puolet netin käyttäjistä ei vieraile sivustoilla, joiden latautumista saa odotella muutamaa sekuntia kauemmin. Jos yrityksesi kotisivut latautuvat hitaasti, nopeusoptimointi on ratkaisu ongelmaan ja me teemme sen edullisesti.

Nopeusoptimointi vaikuttaa laajasti ja parantaa tuloksia

Nopeuttamalla verkkosivujen latautumista, vaikutetaan useisiin digitaalisen markkinoinnin osa-alueisiin ja saadaan parempia tuloksia netissä. Edelleen varsinainen vaikuttaminen potentiaalisiin asiakkaisiin tehdään yrityksen kotisivuilla, joiden pitää tarjota erinomainen käyttökokemus. Nopeusoptimoinnilla vaikutetaankin usein siihen, saadaanko potentiaalisia kävijöitä edes käymään nettisivuilla ja pysymään siellä riittävän pitkään.

  • Hidas sivusto sijoittuu huonommin Googlen hakutuloksissa
  • Google mainonta ei ole yhtä tehokasta hitailla nettisivuilla
  • Google mainonnnan kilkkauskohtaiset hinnat ovat korkeampia
  • Potentiaaliset asiakkaat eivät pysy hitaasti latautuvalla sivustolla riittävän pitkään vaan poistuvat sivustolta

Hakukoneiden tarkoitus on tarjota käyttäjille paras mahdollinen käyttökokemus relevanttien hakutulosten lisäksi. Hidas verkkosivusto ei tarjoa parasta mahdollista käyttökokemusta ja hakukoneet tietävät sen, jolloin ne automaattisesti antavat huonompia sijoituksia ja yritys menettää potentiaalisia asiakkaita kilpailijoille.

Nopeusoptimoinnin vaikutus kasvaa hitaammilla nettiyhteyksillä

Nopeusoptimointi on nippu toimenpiteitä, joita tehdään niin sivustolle kuin palvelimellekin ja sen tarkoitus on parantaa verkkosivujen todellista latausnopeutta. Varsinkin kiinteiden nettiyhteyksien nopeudet (5G) kasvavat jatkuvasti ja Suomi on niissä edelläkävijänä. Yhä useampi kuitenkin käyttää nettisivuja mobiililaitteilla ja mobiililaitteiden yhteyksien nopeudet voivat olla huomattavasti kiinteitä yhteyksiä hitaammat. On perusteltua kysyä: jaksatko itse odottaa kännykän ääressä hitaan nettisivun latautumista? Jos vastaus on ”Et”, kannattaa miettiä myös omien kotisivujen nopeusoptimointia.

Sivuston latausnopeudella on suora vaikutus tulokseen

Jopa yhden sekunnin viive sivuston latautumisessa vaikuttaa tutkitusti (Amazon) useita prosentteja esimerkiksi verkkokaupan myyntiin. Toisinpäin käännettynä: jo parin sekunnin latausnopeuden parantamisella on todennäköisesti positiivinen vaikutus yrityksen tulokseen. Verkkokaupan tarkoitus on tietenkin myydä suoraan netissä, kun vastaavasti kotisivuilla voi olla useampia tehtäviä. Useimmin tavoitteena kotisivuilla on saada yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta ja nämä lisääntyvä kotisivujen latausnopeuden parantuessa.

  • Asiakkaat pysyvät sivustolla pidempään ja tekevät todennäköisesti halutun toimenpiteen (esim. yhteydenotto)
  • Google-sijoitukset paranevat luonnollisissa hakutuloksissa
  • Mahdollinen Google-mainonta tuottaa paremmin edullisemmilla klikkaushinnoilla
  • Käyttökokemus paranee ja potentiaaliset asiakkaat pysyvät sivustollasi pidempään

Jos sivustosi latausnopeus mietityttää, ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voisimme parantaa sitä entisestään.

Aloitetaanko kotisivujen nopeusoptimointi?

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella tai soita meille. Tarkistamme verkkosivujesi nykyisen latausnopeuden ja kerromme millaisen muutoksen me saisimme aikaiseksi. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.