Edulliset kotisivut yritykselle!

Edulliset kotisivut yritykselle

Edulliset kotisivut

Haluatko paremmat kotisivut, kuin kilpailijalla?

Ulkoasu kuntoon

Et halua samaa kuin kaikilla muilla, koska haluat erottua ja olla perempi! Tyylikäs, yrityksesi näköinen ulkoasu on parhaita keinoja erottua kilpailijoista ja saavuttaa paremmat tulokset.

Suunnittelemme aina yrityksesi näköisen räätälöidyn ulkoasun, johion pääset aktiivisesti vaikuttamaan suunnittelun yhteydessä.

Teksti vakuuttaa

Vaikka sinä tiedät miten hyvä olet omalla alallasi, osaatko kertoaa sen myös asiakkallesi? Myyvä teksti vakuuttaa asiakkaasi ja vaikuttaa eniten asiakkaasi ostopäätökseen.

Kotisivuihimme on saatavilla myös laadukkaan ja myyvän tekstin tuottaminen. Pääset vaikuttamaan tekstin sisältöön toteutuksen yhteydessä.

sujuva käytettävyys

Ulkoasulla ja tekstillä ei ole merkitystä, jos kotisivusi eivät toimi tai eksytät asiakkaasi linkkiviidakkoon. Kotisivujen käytettävyys pitää olla johdonmukaista ja sujuvaa laitteesta riippumatta.

Kaikki kotisivumme toteutetaan toimimaan sujuvasti laitteesta riippumatta ja huomioimme sujuvan käytettävyyden sivustosi rakenteessa.

Räätälöidyt kotisivut yritykselle

Toteutamme yrityksesi brändin mukaiset räätälöidyt kotisivut yrityksellesi edullisesti ja nopeasti, rehellisellä tyytyväisyystakuulla. 

Kotisivusi toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla tarjoten asiakkaillesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Hakukoneoptimoimme kotisivusi, jotta asiakkaasi löytävät yrityksesi Googlesta ja saat enemmän tuloksia. Seuraat kävijämääriä helposti asentamallamme Google Analytics kävijäseurannalla.

Helpot kotisivut

Voit muokata kotisivujasi ja lisätä haluamiasi osioita kädenkäänteessä. Valitset vain mitä haluat kotisivuillesi lisätä, raahaat sen haluamaasi kohtaan ja naputtelet tekstit tai lisäät kuvat. 

WordPress kotisivuillesi asennetaan maailman paras kotisivujen muokkaustyökalu, Elementor PRO. Kotisivujen muokkaaminen onnistuu sujuvasti ilman mitään aiempaa osaamista ja käytön opetamme hetkessä.

Helpot kotisivut

Edulliset kotisivut: Hinnasto

Valitse yrityksellesi sopivin vaihtoehto yrityksesi uudeksi kotisivuksi. Kaikissa kotisivupalveluissamme on 100% aito tyytyväisyystakuu. 

HUOLETON

Voit keskittyä täysin omaan liiketoimintaasi. Me pidämme puolestasi kotisivusi ajantasalla.
29 - 79€ kuukaudessa + alv 24%

REILU

Edullinen ja erinomainen paketti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat yrityksen näköiset kotisivut.
250 - 750€ +alv 24%

BOOSTI

Sopii kiireiselle yrittäjälle. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut 10 päivässä myyvillä teksteillä höystettynä.
750 - 1250€ +alv 24%
  • 1-6 sivua
  • 3kk ylläpito
  • Räätälöity ulkoasu
  • SSL-Sertifikaatin asennus
  • Myyvien tekstien toteutus

Edulliset kotisivut - Perusominaisuudet

Helppo käyttää

WordPress hallintajärjestelmän ja Elementor Pro muokkaustyökalun avulla kotisivujesi muokkaaminen on helppoa ilman koodaustaitoja.

Toimii kaikilla laitteilla

Kotisivut skaalautuvat sujuvasti eri laitteille työpöytänäytöstä mobiiliin, joka tarjoaa asiakkaallesi parhaan käyttökokemuksen.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla kotisivusi saadaan sijoittumaan mahdollisimman hyvin Googlen hakutuloksissa ja saat enemmän kävijöitä.

Ilmainen tuki

Jos menee sormi suuhun kotisivuja päivittäesssä, et jää yksin. Autamme maksutta kaikkiin kotisivuihisi liittyvissä kysymyksissä.

Kävijöiden seuranta

Google Analytics kävijäseurantatyökalulla saat ajantasaista ja arvokasta tietoa kotisivujesi kävijöistä. Google Analytics ei maksa mitään.

Yhteydenottolomake

Kotisivujesi kävijät voivat lähettää helposti viestejä yhteydenottolomakkeella, joka on suojattu Google reCAPTCHA työkalulla.

Sosiaalinen media

Integroimme kotisivuillesi sosiaaliset mediasi ja voit ohjata kävijät some-tileillesi tai näyttää some-sisältöä reaaliajassa kotisivullasi.

Muuta mukavaa

Saat kotisivuillesi myös kuvagallerian, ajanvarauskalenterin, lomakkeet, extranetin tai mitä tahansa tarvitsetkin.

Näin teemme uudet kotisivut yrityksellesi

Jutellaan hetki

Kyselemme toiveitasi ja kerromme ajatuksiamme. Laita meille kuvia ja tekstejä, joita haluaisit käyttää kotisivuillasi.

Suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi lyömättömän tyylin ja ulkoasun. Kommentoi näkemääsi ja teemme haluamasi muutokset.

Toteutus

Toteutamme kotisivusi toimimaan kaikilla laitteilla ja asennamme halutut ominaisuudet sivustolle.

Julkaisu

Lataamme kotisivusi nettiin ja teemme viimeiset viilaukset hakukoneille. Opetamme sinut käyttämään uusia nettisivujasi.

Emmekö vielä vakuuttaneet?

Voisimme pitää myyntipuheita koko päivän, mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Katso toteuttamiamme kotisivuja, niin voit itse todeta osaamisemme tason. Jos työnäytteistä ei löydy mieleistäsi kotisivua, kysy lisää ja me kerromme millaiset kotisivut tekisimme yrityksellesi.

Edulliset kotisivut yritykselle

Edulliset kotisivut

Lainataksemme erään elektroniikka- ja kodinkoneketjun slogania “se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa“, miksi siis maksaisit kotisivuistasi tuhansia- tai edes useita satoja euroja, kun saman tai paremman saat edullisemmin? Olemme vuosien kuluessa luoneet tehokkaan prosessin kotisivujen suunnittelemiseksi, joka on tarkoitettu palvelemaan ensisijaisesti suomalaisia PK-yrityksiä. Prosessimme mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen hinnan ja silti toteutuksen laatu on korkea. Emme myy “sikaa säkissä”, vaan näet mitä olet saamassa, ennen kuin maksat euroakaan kotisivuistasi.

Tyylikkäät kotisivut

Tyylikkäät kotisivut ovat ammattimaisten kotisivujen edellytys. Kotisivut yrityksellesi suunnittelee kokenut Webdesigner, joka luo kotisivujesi ulkoasuksi silmiä hivelevän kokonaisuuden. Seuraamme jatkuvasti uusimpia trendejä, joita mukaillen voimme suunnitella yrityksellesi modernit kotisivut. Otamme aina huomioon omat ajatuksesi kotisivujesi ulkoasusta, mutta emme myöskään pelkää kertoa sinulle omia näkemyksiämme. Sinä kuitenkin päätät, mitä haluat kotisivuillasi olevan ja me täytämme toiveesi 100% tyytyväisyystakuulla.

Helpot kotisivut

Uudet tyylikkäät kotisivusi vaativat huomiotasi aika ajoin. Kotisivujasi tulee päivittää ja niiden sisältöä muokata välillä, kertoaksesi Googlelle ja asiakkaillesi yrityksesi aktiivisuudesta. Kotisivujen muokkaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla rakettitiedettä, eikä sinun tarvitse olla ohjelmointikielien asiantuntija kotisivujesi muokkaamiseksi. Kotisivuillesi asennetun WordPress editorin avulla kotisivujesi muokkaaminen onnistuu helposti ja nopeasti ilman koodaustaitoja, eikä se vaadi juurikaan opettelua.

Responsiiviset kotisivut

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia, jolloin kotisivujesi selaaminen on sujuvaa myös mobiililaitteilla. Mobiililaitteiden käyttö kasvaa jatkuvasti ja on jo ohittanut perinteisen tietokoneen käytön verkon selaamisessa. On siis erittäin todennäköistä, että myös osa sinun yrityksesi asiakkaista etsii palvelujasi verkosta matkapuhelimella. Kotisivujesi tulee ehdottomasti olla toteutettu responsiivisiksi, jotta voit tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kotisivuillasi.

Toimivat kotisivut

Toimivat kotisivut yritykselle eivät tarkoita pelkästään kotisivuja, jotka ovat olemassa ja joissa klikkaamalla linkkiä tapahtuu jotakin. Toimivat kotisivut ovat sujuvat käyttää, ne latautuvat nopeasti ja kokonaisuudessaan tarjoavat positiivisen asiakaskokemuksen. Kun potentiaalinen asiakkaasi tulee kotisivuillesi, sinulla on muutama sekunti aikaa vakuuttaa hänet tai hänestä tulee menetetty asiakas. Jos kotisivujesi ulkoasu ei ole houkutteleva, kotisivujen rakenne on sekava, sivut latautuvat hitaasti tai jokin muu asia on pielessä – annat ainoastaan negatiivisen kuvan yrityksestäsi. Kaikessa yksinkertaisuudessa toimivat kotisivut lisäävät myyntiä ja luovat positiivisen kokemuksen potentiaaliselle asiakkaalle.

Hakukoneoptimoidut kotisivut

Saat yrityksellesi upeat, edulliset kotisivut – juuri sellaiset joista olet haaveillut! Olisi varmasti myös mukavaa, jos kotisivusi löytyisivät Googlesta kun potentiaalinen asiakas etsii yritystäsi tai palvelujasi. Teemme kotisivuillesi teknisen hakukoneoptimoinnin, joka parantaa kotisivujesi löydettävyyttä Googlesta huomattavasti. Kotisivusi tulevat näkymään Googlen hakutuloksissa kilpalijoitasi paremmin, joka lisää myyntiäsi ja rahaa tulee kassaan enemmän. Myös kotisivujesi sisältö, eli teksti, pitäisi olla hakukoneille mieluista luettavaa ja sen luomiseksi olemme kirjoittaneet sinulle blogiimme artikkelin “Hakukoneoptimointi: Opas tekstin suunnitteluun“.

Yhteystiedot

Uudet Kotisivut

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää uusista kotisivuistasi.

Pyydä tarjous!

Täytä alla oleva lomake ja saat tarjouksemme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kuinka valitset oikean tekijän kotisivuillesi?

Netti on pullollaan kotisivujen tekijöitä ja sinun pitäisi valita kumppani, joka on paras vaihtoehto yrityksellesi. Voit valita kotisivuillesi tekijän ja maksaa aloitusmaksun, jonka jälkeen jännityksellä odotat millaisen tuotoksen tekijä esittää yrityksesi kotisivuiksi.

Olisiko kiva tietää mitä saat, ennen kuin päätät?

Emme myy sinulle ”sikaa säkissä”. Suunnittelemme kotisivujesi ulkoasun täysin ilmaiseksi, ilman mitään sitoumuksia tai ennakkomaksuja. Saat ulkoasun nähtäväksesi jo parissa päivässä, jonka jälkeen voit vapaasti päättää olemmeko oikea kumppani toteuttamaan uudet kotisivut yrityksellesi.

Tilaa nyt ilmainen ulkoasu kotisivuillesi!

Tilaa ilmainen ulkoasun suunnittelu ja saat samalla tarjouksen kotisivuista, joka ei sido sinua mihinkään.