Asiakkaidemme kokemuksia!

testimonials

kokemuksia palvelustamme

Mitä asiakkaamme sanovat palvelustamme

Todella hyvää ammattimaista palvelua ja osaamista (sekä logo että kotisivut). Erinomainen ymmärrys asiakkaan tarpeista ja kyky toteuttaa ne juuri toivotulla tavalla
Laura Laine
Konsuttiliike Laine Oy
Uudet Kotisivut palvelu todellakin pitää sen minkä lupaa. Teitte kotisivut alusta loppuun, välissä minun pieniä muutoksia kuunnellen ja heti ne toteuttaen. Toimintanne oli nopeaa ja esimerkillistä kaikin puolin. Hinta- laatusuhden huippuluokkaa ja voin todellakin suositella teitä kaikille.
Ari Leino
AJL Components Oy
Ole erittäin tyytyväinen palvelun nopeuteen ja muutosehdotusten huomioimiseen. Muutokset tehtiin heti ja onnistuneesti toiveeni mukaan. Ennen kaikkea logosuunnittelu heti kerrasta onnstui tyylini ja toiveideni mukaisesti.
Nina
NickyAnd
Palvelu oli aivan ensiluokkaista ja nopeaa kaikissa nettisivujen tekemiseen liittyvissä asioissa. Lopputulokseen olin erittäin tyytyväinen. Tuki ei loppunut siihen kun tilattu palvelu oli toteutettu, sain nopeasti apua kaikkiin kysymyksiin myöhemminkin nettisivuihin liittyen. Aion siirtää myös muut yrityksen tietoliikennepalvelut tälle palveluntuottajalle. Hinta/laatusuhde on todella hyvä. Henkilökohtainen ja nopea asiakaspalvelu on tänä päivänä harvinaista herkkua. Suosittelen lämpimästi!
Milla Lehkonen
TMK-Palvelu Oy
Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kaikki kohdat mitä toivoimme huomioitiin ja ajatus Brändistämme pysyi hyvin tallessa. Kotisivumme selkenivät ja helpottuivat huomattavasti. Olemme positiivisesti yllättyneitä miten nopealla aikataululla sivut saatiin tehtyä ja että homma kävi näin helposti!
Leena Nuolioja
Ravintola Rouhe
Sain upeatr, tyylikkäät kotisivut villakoirakennelilleni! Suunnittelu sujui hyvässä yhteistyössä ja kaikki toiveeni kuultiin. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Suosittelen Uudet Kotisivut yritystä lämpimästi, jos haluat upeat kotisivut!
Annukka Leutonen
Virtuoso`s Poodles
Kun päätimme lähteä uudistamaan vanhoja nettisivujamme ei ollut helppoa valita sellainen yritys joka ymmärtäisi miten tärkeää graafinen ilme sekä värikkäät nettisivut ovat meille.Saimme yrityksellemme näyttävät ja toimivat kotisivut! Asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti ja pyyntöihimme on vastattu nopeasti! Iso kiitos Essi ja Juha, tanssikoulumme sai avullanne upeat uudet kotisivut!
Anna Sillanpää
Studio Move
Olemme Canfrom Oy:ssä erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Uudet Kotisivut toteutti ideamme asiantuntevasti ja hämmästyttävän nopeasti. Projektin aikana ei tullut yhtään negatiivista yllätystä ja lupaukset täyttyivät sekä osittain ylittyivät.
Jouni Antinaho
Canform Oy
Olemme todella tyytyväisiä palveluunne. Sivujen suunnittelu sujui nopeasti ja lopputulos oli juuri sellainen kun olin päässäni hahmotellut. Palvelu oli asiantuntevaa ja maallikon ymmärrettävää. Hinta- laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Suosittelen lämpimästi!
Kirsi Kiuru
Kirsos Oy
Palvelu oli nopeaa ja henkilökohtaista. Minuun oltiin puhelitmitse yhteydessä, jossa oli helpompi kertoa omista toiveista kotisivuille. Edulliseen hintaan, kotisivujen laatuun ja palveluun olen erittäin tyytyväinen. Olen suositellut yritystänne jo muillekin!
Ville Merinen
Psykoterapiapalvelu Ville Merinen
Palvelu toimi hienosti. Sivuista saatiin sellaiset jotka halusin, toiveet otettiin hienosti vastaan. Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Tämänhetkisellä kokemuksella voin lämpimästi suositella teidän palveluja muillekin. Kiitos hyvästä palvelusta!
Markus Määttä
Liikkuen Luokkaretkelle
Mielestäni suunnittelu kotisivuista ja logosta oli todella hyvin tehty. Toteutuksessa huomioitiin asiakkaan näkemystä ja visioita. Yhteistyö oli varsinkin Uusien Kotisivujen puolesta todella hyvää ja kärsivällistä. Tulen käyttämään palvelujanne jatkossakin ja suosittelen yrityksenne palveluja muillekin!
Kari Kivekäs
Supcon Oy
Olen Uudet Kotisivut palvelun toteuttamiin nettisivuihin todella tyytyväinen. Minulla oli alunperin hahmotelma millaiset nettisivut haluaisin, mutta päätin kuitenkin antaa vapaammat kädet nettisivujen toteuttamiseen ja voin sanoa, että se todellakin kannatti. Sain paljon hienommat nettisivut, kuin olin kuvitellut!
Tomi Kuikka
Kymen Katemaalaus
Tilasin yritykselleni kotisivut parantaakseni näkyvyyttä. Hommat men i alusta alkaen kanssanne todella hienosti. Sain hyviä ohjeita ja neuvoja, kun suunnittelin teksti- ja kuvapuolta tuleville sivuilleni. Nyt kotisivut rokkaa hyvin! Kiitos vieelä ja mukavaa kesän odotusta!
Mikko Räisänen
Rakennus M. Räisänen

Kiinnostuitko uusista kotisivuista?

Laita meille viestiä ja jutellaan lisää kotisivuistasi! Täytä yhteydenottolomake, saat tarjouksen uusista kotisivuistasi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kuinka valitset oikean tekijän kotisivuillesi?

Netti on pullollaan kotisivujen tekijöitä ja sinun pitäisi valita kumppani, joka on paras vaihtoehto yrityksellesi. Voit valita kotisivuillesi tekijän ja maksaa aloitusmaksun, jonka jälkeen jännityksellä odotat millaisen tuotoksen tekijä esittää yrityksesi kotisivuiksi.

Olisiko kiva tietää mitä saat, ennen kuin päätät?

Emme myy sinulle ”sikaa säkissä”. Suunnittelemme kotisivujesi ulkoasun täysin ilmaiseksi, ilman mitään sitoumuksia tai ennakkomaksuja. Saat ulkoasun nähtäväksesi jo parissa päivässä, jonka jälkeen voit vapaasti päättää olemmeko oikea kumppani toteuttamaan uudet kotisivut yrityksellesi.

Tilaa nyt ilmainen ulkoasu kotisivuillesi!

Tilaa ilmainen ulkoasun suunnittelu ja saat samalla tarjouksen kotisivuista, joka ei sido sinua mihinkään.