Rakennus M Räisänen
Tilasin yritykselleni kotisivut parantaakseni  näkyvyyttä. Hommat meni alusta alkaen kanssanne todella hienosti. Sain hyvin ohjeita ja neuvoja, kun suunnittelin teksti ja kuvapuolta tuleville sivuilleni. Nyt sivut rokkaa hyvin! Kiitos vielä ja mukavaa kesän odotusta.

- Matti Räisänen

Canform Oy
Olemme Canform Oy:ssä erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.
uudetkotisivut toteutti Ideamme asiantuntevasti ja hämmästyttävän nopeasti. Projektin aikana ei tullut yhtään negatiivista yllätystä ja lupaukset täyttyivät sekä osittain ylittyivät.

- Jouni Antinaho

Liikkuen luokkaretkelle

Palvelu toimi hienosti. Sivuista saatiin sellaiset jotka halusin, toiveet otettin hienosti vastaan. Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Tämänhetkisellä kokemuksella voin lämpimästi suositella teidän palveluita muillekin.
Kiitos hyvästä palvelusta!

- Markus Määttä

AJL-Components Oy

Palvelu todellakin pitää sen minkä lupaa. Teitte kotisivut alusta loppuun, välissä minun pieniä muutoksia kuunnellen ja ne heti toteuttaen. Toimintanne oli nopeata ja esimerkillistä kaikin puolin. Hinta/laatusuhde huippuluokkaa. Voin todellakin suositella teitä kaikille.

- Ari Leino

Psykoterapia Marjatta Järvi

Mielestäni palvelussanne on hyvä hinta/laatusuhde. Palvelu oli nopeaa, ystävällistä, selkeää ja sujuvaa. Voin suositella muillekin.

- Marjatta Järvi

Edudoo OÜ

Olemme oikein tyytyväisiä. Sivut tulivat nopeasti ja tehokkaasti. Täytyy sanoa, että aikaisemmat kokemukset ovat olleet aika toisenlaisia. Kerrankin aikataulut pitivät.

- Mari Laurenius

Finnovi

Palvelu hyvä, hinta-/laatusuhde erinomainen!

- Tauno Lehtonen

Heba-Auto

I found out about service thru google, and with good communication and easy to work with, I placed an order for a webpage for my company the next day. We are very pleased with both the webpage and logo and I really recommend others to use Uudetkotisivut as their main web design planner.

- Simon Backlund

Mikroasema Datman

Esimerkillistä asiakaspalvelua, yhteydenotto tuli nopeasti heti yhteydenottopyynnön jälkeen. Sivujen toteutus oli sujuvaa, muutokset tehtiin pyynnöstä, kerralla ja välittömästi. Voimme vilpittömästi kehua palveluanne, saimme kotisivut edullisesti, täysin avaimet käteen -periaatteella ja nopeasti. Täyttä vastinetta rahalle!

- Jari Kanerva

Konsulttiliike Laine Oy

Hyvää todella ammattimaista palvelua ja osaamista ( sekä logo että kotisivut ). Erinomainen ymmärrys asiakkaan tarpeista ja toiveista ja kyky toteuttaa ne juuri toivotulla tavalla.

- Laura Laine

4 Tassun Opisto & Neuvola

Nopeaa, ystävällistä ja asiansa osaavaa. Kiitos! Tulen käyttämään palveluanne muidenkin yritysteni kotisivujen uudistamiseen.

- Iris Kaimio

Ravintola Rouhe

Olemme hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kaikki kohdat mitä toivoimme huomiotiin ja värimaailma ja ajatus pysyi “omilta sivuilta” tallessa. Sivut selkenivät ja helpottuivat huomattavasti! Olemme yllättyneitö että tämä saatin näin nopealla aikataululla tehtyä ja että homma kävi näin helposti!

- Leena Nuolioja

Psykoterapeutti Ville Merinen

Palvelu oli nopeaa ja henkilökohtaista. Soititte minulle puhelimitse, joten oli helpompi kertoa, mitä sivuilta toivoo. Edulliseen hintaan nähden olen erittäin tyytyväinen palvelun laatuun ja sivujen toteutukseen. Olen jo suositellut yritystänne muillekin.

- Ville Merinen

10-Hinaus Oy

Kerrankin tälläinen ei niin paljon tietotekniikasta ymmärtävä sai sellaista palvelua ja apua,että itseäkin oikein miellytti. Ja viellä hintakin kohdallaan. Suuret kiitokset todella hyvästä palvelusta.

- Mika Palokankare

Kirsos Oy

Olemme todella tyytyväisiä palveluunne. Sivujen suunnittelu sujui nopeasti ja lopputulos oli juuri sellainen kuin olin sen päässäni hahmotellut. Palvelu oli asiantuntevaa ja maallikon ymmärrettävää. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Suosittelen lämpimästi!

- Kirsi Kiuru

Alfabet

Olen erittäin tyytyväinen sivujen ulkoasuun, ja erityisen riemastuttava on siellä Tilaustyöt ja oliko se Opetus sivulla missä kuvat tulevat yksitellen hauskasti. Kiitos että rakensit sinne sellaisen systeemin. Kaiken kaikkiaan, olen tyytyväinen ja voin kyllä suositella, ja itse asiassa olen kyllä jo suositellutkin sinua tuttaville/kavereille.

- Anja Lehtinen

Varsinais-Suomen Ilmahuolto

Olin saanut kaikenlaisia tarjouksia kotisivuista, osa sekavia vaikka toivoin selkeitä ja se hinta, siihen se kaatunut joka kerta! Laitoin kyselyä Uudetkotisivut-palvelulle ja kului vajaa tunti niin minulle jo soitettiin. Käytiin toiveitani läpi ja ulkoasu oli seuraavana päivänä valmis, sitten minun piti eri sivuihin ilmoittaa tekstit ja kun ne olin ilmoittanut niin taas vajaa vuorokausi niin sivut valmiit… Nyt sivujen valmistumisesta kulunut viikko ja olen erittäin tyytyväinen, uskomatonta kuten myös edullinen hinta.

- Ari-Pekka Jalonen

Maalausliike Vuorinen

Olen enemmän, kuin tyytyväinen saamaani palveluun. Kaikkia toiveitani kuunneltiin ja kaikista asioista pystyttiin keskustelemaan. Yhteydenpito oli todella hyvää ja viesteihin vastattiin todella nopeasti. Kotisivuista ja logosta tuli juuri sellaiset, kuin olin ajatellut. Jos tarvitsen vastaavia palveluita niin todellakin tiedän keihin olen yhteydessä ja voin suositella muillekin. Iso kiitos!

- Mikko Vuorinen

Piilutupa

On ollut kiva tehdä näitä sivuja kanssanne. Toiminta teidän päässä on ollut todella tehokasta ja nopeaa vaikka me ollaankin välillä vähän hitaasti täältä vastailtu. Ollaan saatu vastauksia kysymyksiin ja sivut näyttävät oikein hyvältä. Kiitokset kovasti!

- Elina Holappa

Keräyspaperi Kari Toivonen

Nopeaa ja selkeää toimintaa – hyvää työtä. Hinta laatu suhde takuulla kohdallaan.

- Maria Kunz

Supcon Oy

Mielestäni suunnittelu sivustoista ja logosta oli todella hyvin tehty. Toteuksessa huomioitiin asiakkaan näkemystä ja visioita. Yhteistyö oli varsinkin uusien kotisivujen puolesta tosi hyvää ja kärsivällistä. Tulen käyttämään palveluita jatkossakin. Suosittelen yrityksenne palveluja.

- Kari Kivekäs

Kotikokki Suvi Siltala

Tuhannet kiitokset teille!
Tulen kyllä suosittelemman palveluitanne, oikein ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua!

- Suvi Siltala

Aurinkoenergiaa

Oikein paljon kiitoksia ripeästä ja tehokkaasta toteutuksesta. Palvelustanne jäi oikein miellyttävä kokemus ja voimme mielellämme suositella palveluanne myös muille.

- Jesse Kokkonen

Öljypoltinhuolto Aulis Liljeström

Palveluunne olen erittäin tyytyväinen. Sivustoni on laadittu osoittaen hyvää makua ja korkeata ammattitaitoa.
Tulen suosittelemaan muillekin.

- Aulis Liljeström

Kauneushuone Hile

Kiitokset hyvästä työstä! Logosta ja sivuista tuuli juuri sellaiset kuin toivoin. Muutokset tehtiin pyydettyäni ja mielipiteitäni kuunneltiin. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.

- Laura Haapanen

Clubhouse Scandic

Kiito hyvästä ja avuliaasta, sekä nopeasta palvelusta!

- Pasi Pihaamaa

NickyAnd

Erittäin tyytyväinen palvelun nopeuteen ja korjauspyyntöjen huomioimiseen. Korjaukset tehtiin heti ja onnistuneesti toiveeni mukaan. Ennenkaikkea logonsuunnittelu heti kerrasta onnistui tyylini ja toiveideni mukaisesti. Valitsin yritykselleni ensimmäisistä esimerkeistä logon, ilman muutoksia. Myös hinta/laatusuhde on erittäin kohdallaan. Jatkossa aion käyttää uudetkotisivut.fi palvelua ja suosittelen sitä ehdottomasti muillekin.

- Nina

JK-Projects

Kotisivut valmistuivat nopeassa aikataulussa ja lopputulos oli erittäin hyvä. Suosittelen!

- Juha Koivuniemi

Pirjo Valtonen

Kiitos erittäin hyvästä ja selkeästä yhteistyöstä kotisivujeni laadinnassa. Etsiessäni kotisivuilleni tekijää kiinnitin huomiota yrityksen omien sivujen selkeään viestintään ja toimivuuteen. Prosessi on toimiva ja hyvin loppuun asti ajateltu. Kotisivuni saivat hyviä ehdotuksia ja yhteistyön tekeminen mutkatonta. Suosittelen yritystä lämpimästi!

- Pirjo Valtonen

Kauneushoitola Karma

Uudetkotisivut ylitti odotukseni kaikinpuolin! Kotisivut olivat valmiina jo parissa päivässä, koska yhteistyön tekeminen oli helppoa ja nopeaa. Toiveita kuultiin ja toteutettiin. Ongelmatilanteissa vastattiin asiallisesti ja autettiin. Suosittelen ehdottomasti kaikille!

- Chi Dang

Vemox Oy

Kiitokset hyvästä työstä! Logosta ja sivuista tuuli juuri sellaiset kuin toivoin. Muutokset tehtiin pyydettyäni ja mielipiteitäni kuunneltiin. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.

- Mika Hägg

Kaskirakenne

Kotisivujen tekeminen oli TODELLA helppoa,kun asialla olivat ammattilaiset. Oma aika,eikä osaaminen riitä niiden tekemiseen,sain keskittyä omiin töihini. Kaikki toiveeni otettiin huomioon ja muutokset tapahtuivat erittäin nopesti ja jos mieleen tuli uusia ideoita,niin puhelinsoitto ja se oli siinä. Suosittelen erittäin mielelläni teitä kaikille, jotka tarvitsevat kotisivujen tekijää.

- Pete Kaskinen

Sähkö-Syte

Sivujen tilaaminen todella helppoa. Puhelimessa hetken höpöteltyä sivut saatiin alulleen, muutama sähköposti ja sen jälkeen sivut valmiit. Eli palvelu nopeeta ja hyvää lyhyesti sanottuna. Ja kaikki sivujen vaatimat asiat hoidettiin hienosti teidän kautta.

- Sami Sytelä

Virtuoso`s Poodles

Sain upeat, tyylikkäät kotisivut villakoirakennelilleni! Suunnittelu sujui hyvässä yhteistyössä ja kaikki toiveeni kuultiin. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Suosittelen lämpimästi jos haluat upeat kotisivut!

- Annukka Leutonen

Hämeen ensiapukoulutus

Olen erittäin tyytyväinen työskentelytapaan ja -toteutukseen. Yhteydenpito on ollut mutkatonta ja mukavan interaktiivista. Toiminta on ollut teidän osalta nopeaa, vaikka prosessi on kuvausten ja minusta johtuneiden syiden vuoksi ollutkin pitkä. Hinta-laatusuhteen näen myös olevan kohdillaan.

- Marjo Juutilainen

Päivin toimintaterapia

Toimintanne on mutkatonta, nopeaa ja asiakkaan toiveet huomioitiin hyvin. Yhteydenottopyyntöön vastattiin seuraavana päivänä ja minua informoitiin prosessin etenemisestä. Lopputulokseen olin tyytyväinen. Hinta-laadusuhde on hyvä.

- Päivi Martikainen

Personal Trainer Nina Laitinen

Tykkäsin tavasta, kun sanoitte puhelimessa, että ette myy mitään tarpeetonta. Teillä on kyllä nopea toimitus myös, se oli kiva juttu myös. Ja sivut ovat sitä mitä toivoin. Mainostan kyllä teitä puskaradionakin.

- Nina Laitinen

Lukkopalvelu A. Tiihonen

Olen erittäin tyytyväinen toimintaanne, harvoin saan tällaista palvelua KIITOS oikein paljon.

- Ari Tiihonen

Kymen katemaalaus

Olen uudetkotisivut.fi palvelun toteuttamiin kotisivuihin todella tyytyväinen. Minulla oli alunperin hahmotelma millaiset kotisivut haluaisin, mutta päätin kuitenkin antaa hieman vapaammat kädet kotisivujen toteuttamiseen ja voin sanoa, että se todellakin kannatti – koska sain paljon hienommat kotisivut kuin olisin osannut kuvitellakaan. Muutamilla haluamillani muutoksilla logo ja kotisivut saatiin valmiiksi. Suosittelen uudetkotisivut.fi palvelua kaikille ketkä tarvitsevat kotisivuja tai logoa. Laatu on hyvää ja hinta on todellakin edullinen.

- Tomi Kukka

Medi-Pharmacy Fin

Mielestäni palvelu on ollut erinomaista, ja voin kyllä suositella muillekin yrityksenne käyttämistä. Hinta on hyvin edullinen.

- Mari Martinkauppi

Psykoterapeutti Ville Merinen

Palvelu oli nopeaa ja henkilökohtaista. Soititte minulle puhelimitse, joten oli helpompi kertoa, mitä sivuilta toivoo. Edulliseen hintaan nähden olen erittäin tyytyväinen palvelun laatuun ja sivujen toteutukseen. Olen jo suositellut yritystänne muillekin.

- Ville Merinen

Toimistopalvelut Jaana Paltta

Palvelu oli sujuvaa ja joustavaa, hinnat edulliset ja kotisivut saatiin toimivaksi nopeasti.

- Jaana Paltta

Kiinteistö & Konetyö Leskinen

Yhteistyötä ei voi kuin kehua, oli todella nopeaa ja joustavaa palvelua. Varmasti tulen jatkossakin käyttämään palveluitanne ja suosittelen kyllä lämpimästi muillekkin.

- Timo Leskinen

Tarumaiset kaiverrukset

Webcode suunnitteli ja toteutti Tarumaiset Kaiverrukset -kotisivut tyylikkäästi. Sivut ovat kauniin yksinkertaiset, selkeät ja niiden valko-harmaa-mustassa taustassa tulee esiin oma ja yritykseni värimaailmani, joka antaa tilaa käsinkaiverrustöitteni kuville. Samoin tekevät fontit, jotka ovat niinikään yksinkertaiset. Yrityksen nimifontissa löytyy hillittyä kiehkuraa, mikä sopii mielestäni mainiosti kaivertajan kotisivulle ja kertoo samalla kaivertajan ammatista: kauniista kirjaimista, joilla asiakkaat haluavat rakkaat esineensä koristella. Olen todella tyytyväinen suunnittelemiinne ja toteuttamiinne kauniin selkeisiin ja tyylikkäisiin kotisivuihini. Kiitos paljon!

- Taru Pylkkönen

TMK-Palvelu Oy
Kaikki sujui todella hienosti ja joustavasti aina tilauksesta kotisivujen julkaisuun. Palvelu oli todella hyvää – harvoin saa Suomessa tämän tason palvelua! Myös opastus kotisivujen päivittämiseen oli erittäin selkeää ja seikkaperäistä. Yhteenvetona voisin sanoa että hinta/laatu-suhde on tällä palveluntuottajalla huippuhyvä. Suosittelen lämpimästi kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat kotisivujen tekijää/sivujen päivitystä!Kiitos siis vielä kerran erittäin mukavasta asiakaspalvelukokemuksesta ja hienosta lopputuloksesta!

- Milla Lehkonen

Ota Yhteyttä

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Tilaa uutiskirjeemme

ja vastaanota säännöllisesti tietoa ajankohtaisista asioista

Oletko aloittamassa uutta projektia

Easy Contact

Lähetä viesti

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista